Nyheder30. oktober 2017

Eks’en betaler for Caroline Flemings underskudsslot

Valdemars Slot har i mange år kørt med underskud, men nu er det kommet frem, hvordan Caroline Flemings familieslot kan blive ved med at overleve
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caroline.jpg
 (Foto: All Over Press)

De sidste mange år har det ikke just været en god forretning at drive det gamle slot, som år efter år har præsenteret det ene underskud efter det andet.

Men hverken den blonde TV-baronesse eller slottets trofaste gæster behøver at være bekymrede for, at det går nedenom og hjem.

Det bliver nemlig holdt i live af Caroline Flemings tidligere svigerfamilie. Det kunne Fyens Stiftstidende afsløre for nylig.

Artiklen fortsætter under billederne ...

https://imgix.seoghoer.dk/caroline-fleming1.jpg
 Foto: Mikael Rieck)

Caroline Fleming sammen med eksmanden Rory Fleming (Foto: All Over)

https://imgix.seoghoer.dk/alexander-william.jpg
13-årige Alexander William Fleming står til at arve det gamle slot, når han en dag bliver gammel nok. (Foto: Thomas Laursen)

Selv om slottet lige nu ejes af boet efter Caroline Flemings far, lensbaron Niels Krabbe Iuel-Brockdorff, der døde i januar, så står slottet til at blive arvet af Caroline og Rory Flemings 13-årige søn Alexander.

Og det er altså en af grundene til, at den ekstremt velhavende engelske familie holder det gamle slot i live ved at dække de store årlige underskud med lån fra deres egne formuer.

Caroline Fleming, 42, og Rory Fleming, 48, blev gift i 2001 og nåede at få børnene Alexander og Josephine, inden de blev skilt i 2008. I 2010 fik hun sønnen Nicholas med Nicklas Bendtner.

Se billedet af Valdemar Slot herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/caroline-fleming.jpg
 Foto: All Over
Valdemars Slot blev bygget af kong Christian 4. og stod færdigt i 1644. (Foto: All Over)

Sponsoreret indhold