Caroline Flemings barn med Bendtner var ’upassende’

(Foto: All Over Press)

Fodboldspilleren Nicklas Bendtners opførsel har ikke altid været lige passende. Men det er intet i mod hans søn, hvis blotte eksistens åbenbart er lidt af plet på familiens ry – og det uden at femårige Nicholas overhovedet selv har et gran af skyld i det.

Næ, hans morfar, lensbaron Niels Krabbe Iuel-Brockdorff, var blot alt andet end begejstret, da hans i forvejen noget utraditionelle datter valgte at få et barn med en borgerlig. En fodboldspiller. Og så endda uden at være gift med ham – EFTER i forvejen at være blevet skilt, hvilket heller ikke er velset i de kredse.

Det fortæller baronessen selv, i programmet ’Ladies of London’, hvor hun har en fast plads imellem en håndfuld af den britiske hovedstads øvrige overklassekvinder.

- Jeg er det sorte får. Jeg er det mærkelige æg, storken kom med. Jeg tog ikke til USA for at gå på universitetet, som traditionen ellers bød, men gik i stedet efter en modelkarriere, fortæller hun som baggrund for, at hun ikke ligefrem var yndlingsdatteren i familien fra Valdemar Slot.

Men særligt hendes valg i privatlivet, faldt dem for brystet.

- Jeg blev ikke gift med en prins, jeg giftede mig med en borgerlig. Jeg blev ikke i det ægteskab, men blev skilt. Og så jeg fik et barn udenfor ægteskabet. Meget af alt det blev set som ret upassende, især af min far, siger hun i programmet.

’Ladies of London’ kan ses torsdag aften klokken 21 på TV3.

Du kan se flere billeder af 'upassende' - men dog utroligt nuttede Nicholas da han var baby her:

Galleri: Se Caroline Flemings baby

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close