Nyheder 5. juli 2013

Bitterfissen: Ligemeget!

Bethany kan ikke gøre alle tilfredse. Læs mere her!
Foto: Forlaget Turbulenz


Livet i Fernet-hjernen er ikke bare ludere og lagkager - heller ikke selvom Bethany gør, hvad Bethany kan for at stille alle tilfredse. Synes ellers, jeg favner så bredt, men lige meget hjælper det. Sagen er, at enhver, der elsker mig lige nu, kommer til at hade mig før eller siden, når jeg i sidste ende kommer til at træde på lige præcis deres ømme punkter. Sådan går det nemlig altid. De fede kan lide mig, indtil jeg erklærer, at fede er klamme. Jyllandsposten kysser mig i røven, indtil jeg afslører, at jeg i virkeligheden mener, at de har fortjent ethvert bombeattentat, de får i nakken. Turbulenz udgiver mine bøger, indtil jeg stiller som krav, at Bethany skal have pik, førend de får et ord mere.

Bitterfissen: Nasal-smølf, Skrævskæg og Sigøjner-EmmelieBitterfissen: Mænd er svin

Dan Rachlin er nede med mig, indtil jeg forklarer ham, han er et selvhøjtideligt bonghoved. Bethany kan ikke forvente troskab fra nogen. Så meget har jeg da lært.

Men så langt, så godt. Nu har jeg i det mindste råd til at købe foryngende serum fra Homofrisør Monroe og hjemmelavet hyldeblomstsaft til Judith. Tvillingerne får også mere mad, end de gjorde før, og jeg har igen råd til at tænde for varmen og sørge for behandling til Adolfs kroniske endetarmslidelse. Ja, man kan næsten påstå, at Bethanys livet er blevet tåleligt, selvom de færreste har svært ved at tro på, at det ikke var det i forvejen. Men Bethany ved faktisk, hvad hun taler om, når fokus er på hverdagsfuldskab og genbrug af Tampax og toiletpapir. Derfor har jeg heller ikke været i stand til at lade være med at grine højt og grumt af den forargelse, det vakte, da jeg i sin tid faldt i Detdaligelightnok-suppedasen hos Bloggers Delight og fik reklamer på min blog, og senere hen tog tjansen som blogger på yndlingssladdersprøjten. Sikken et ramaskrig, så man skulle tro, at Da Vinci lige havde afsløret, at han rent faktisk malede sine billeder, mens han var skæv på skunk og acetone. Det var han sgu sikkert nok. Ser kraftedemig sådan ud.

Det er ikke et åndeligt kald for Bethany at udspy sin galde. Det er heller ikke et job. Det er bare lige så naturligt som at trække vejret, så jeg er da pisseligeglad med, om jeg reklamerer for analsprøjter til hunde, hudormecreme eller grimme sko, mens jeg gør det - Eller poster mine ord på det blad, I alligevel alle sammen læser i smug på lokummet, fordi I ikke tør stå ved, at I er akkurat lige så små mennesker, som Bethany er. Mindre faktisk, for Bethany er i det mindste ærlig. Men det kan sgu da være ligemeget.

Flere burde i øvrigt tænke: "Det er sgu da ligemeget" i stedet for at forklare alle deres handlinger ud fra en dybere ikke-eksisterende mening. Berlingske skriver til de blå vælgere, fordi Politiken skriver til de røde. På den måde deles de om markedets læsere og kan begge tjene penge, for de er da røvligeglade med indhold, kan jeg fortælle jer. Kira Eggers skriver også hos Bloggers Delight, fordi hun herved får flere fans og penge (til proteindrik) - ikke fordi hun redder en røv eller ræv ved at gøre det. Joachim B. Olsen er politiker, fordi han ikke vidste, hvad han ellers skulle lave, da han blev for gammel til at lege med sine kugler. Der er således ikke en dybere mening med noget som helst, men bare en hel masse mennesker, der gør det, de gør, fordi de ikke har andre muligheder.

Skål, Grødhoveder.

Bitterfissen: Sommer på gåden

Bitterfissen: Numsesnak


Ovenstående blog-indlæg er skrevet af Bitterfissen Bethany. Seoghør.dk gør, hvad vi kan for at holde hende langt væk fra vores site. Men det er svært. Ifølge Bethany selv har hun via en villig kontakt i vores IT-afdeling hacket sig ind i vores systemer. Vi gør, hvad vi kan for at finde synderen og skal understrege, at Bethanys holdninger er hendes egne og ikke SE og HØRs.

Sponsoreret indhold