Nyheder3. maj 2013

Bitterfissen: Mænd er svin

Bethany har ikke meget til overs for hankønnets trofasthed og mener, de er bygget til utroskab
Bethany synes, mænd er nogen svin.
Bethany synes, mænd er nogen svin.
 Foto: TurbulenzTil at starte med føler jeg mig tvunget til at påtale en alvorlig trykfejl i ugens Sladdersprøjte. "Vi bliver aldrig trætte af at se på afklædte Stine Kronborg", står der i endnu en håbløs artikel om skøgen, hvor hun optræder mere eller mindre afklædt, og ter sig som en 15-årig på en overdosis Hubba Bubba.

Lad mig understrege, og her tror jeg, jeg taler på pøblens vegne: Vi bliver trætte af det. Vi ER trætte af det. Vi orker denunderfløjtemig ikke mere nøgen Stine Stripperstang.

Bethany er klar over, efter at ha' set dig i et par tåkrummende afsnit af "Horehotellet", at du vitterligt ikke har andet at byde på end blottet hud, men kunne du så ikke gøre befolkningen den tjeneste at trække dig tilbage fra samfundet? Flyt eventuelt til Læsø med Hviidesnit. Jeg har hørt, de mangler skamlæbevedhængte. God have mercy (Bring Mercichokolade til Gud).

Bitterfissen som cremedronning

Men vi kommer ikke udenom det. I onsdags, midt i at Bethany var ved at opslå en surdej, gik Commodoren amok i blippen og båtten. Det var de trofaste Grødhoveder, der oplyste, at Allan Nielsen havde forsøgt at dyppe svaberen i Putte (hende den hjernedøde fra "Singleliv").

Meget kan man sige, og det bør man, men han holder sig da til kvinder, der er lige så tomme på indersiden som ham selv. Tina Lund-dum var ikke glad ved det, og det kan Bethany trods alt godt forstå. Det er aldrig sjovt, når ens mand bliver landskendt på at være et kæmpesvin. Man skulle tro, det var rigeligt, at være berygtet for sin manglende intelligens, men det var åbenbart ikke nok for Allan.

Men bare rolig, Tina. Alle mænd er det. Svin, altså. Det er noget indbygget. De kan ikke gøre for det. Det har Bethany sagt så tit, at det efterhånden er ved at blive en kende træls.
Mennesket er ikke bygget til kun at ha' én partner, og værre bliver det, når man først bliver smedet sammen i giftemål. Så opstår behovet for at bedække andre for alvor. Se det som en art panik. Bethany går stadig og venter på, panikken rammer Joey Moe.

Bitterfissen: Strippoker med gigantdilleren

Nuvel. Det er ikke muntert, det her, og havde Bethany noget, der mindede om moral, havde jeg ikke trådt i lorten med store fede crocs, og jeg havde heller ikke bollet de andres ægtemænd, men sådan er der så meget. Men netop fordi Bethany er sådan et lille menneske, ved jeg jo, hvad jeg taler om. Har kraftedemig bollet ægtemænd fra Herodes til Pilatus, og det er ikke fordi, de ikke holder af deres koner - de kan bare ikke nøjes med en fjappe, når nu der er så mange at tage af.

Kvinder er i øvrigt sjældent bedre. De er bare bedre til at skjule det.

Men lad os vende tilbage til trekantsdramaet. Putte Pat er lykkelig over situationen. Hun påstår godt nok anderledes, men handling tæller mere end ord, og Tomhjernen har jo fandme udtalt sig til hele verdenspressen om alt det, hun ikke har gjort, men som Allan gerne ville. Lige noget for en afdanket, medieliderlig pseudokendis.

Vor herre til hest i lasagnen

Allan undskylder på Facebook, og Bethany begriber ikke, hvad fanden det rager hele Facebook. Han må ha' taget alvorlig skade af de præmiekøer, hestepigen pynter hjemmet med. Lund-dum selv udtaler sig også. Hun er trods alt selv ramt af medieliderligheden, og siger, hun er ked af det - og har ondt af Putte. Yeah right, og Bethany er gået på antabus.

Inderst inde har Lund-dum sgu da behov for at flå revl og krat af hår-ekstensions ud af hovedet på Tomhjernen, hvilket kun er menneskeligt. Lund-dum udtaler også, at hun tilgiver Allan, for som hun siger, så skete der jo ikke noget. Nej, godav mand økseskaft, men er du virkelig så retarderet, at du tror, det er første gang, manden er på fisseturné?

Det tror Bethany ikke, og jeg tror kraftedemig heller ikke, det er sidste gang. Det satser jeg gerne dagens palle Fernet på. Bethany tror, Allan er et svin på fast basis, ligesom de fleste andre mænd (og Bethany), og selvom jeg tror på monogami lige så lidt, som jeg tror på, at Amalie har en hjerne, går jeg fandme ikke ind for, at man gifter sig for derefter at være utro . Uagtet, hvor bekvemt det må være at kunne fortære forloren hare derhjemme, og derefter få fremmed skræv i byen, så er det ikke i orden! (Medmindre vi taler om Joey Moe. Det er altid noget andet med Joey Moe).

Bethany tænker, at Tina burde krydre den forlorne hare lidt ekstra næste gang - eventuelt med miltbrand. (Kan man sige det uden at blive antastet af PET? Hvis ikke, så nøjes vi med afføringsmiddel). Alternativt tager Bethany gerne en for holdet, og straffer ham analt med en brændenældeomviklet kinaradise. Dog med den frygt, at han ville synes om det.

PS. Set med positive skåneærmer, kan de sælge historien til Billedbladet, næste gang de står og mangler skejser. Det er vist noget, de har for vane.

Skål - og held og lykke fremover!

Ovenstående blog-indlæg er skrevet af Bitterfissen Bethany. Seoghør.dk gør, hvad vi kan for at holde hende langt væk fra vores site. Men det er svært. Ifølge Bethany selv har hun via en villig kontakt i vores IT-afdeling hacket sig ind i vores systemer. Vi gør, hvad vi kan for at finde synderen og skal understrege, at Bethanys holdninger er hendes egne og ikke SE og HØRs.

Bitterfissen: Penisfisken Rasmus

Sponsoreret indhold