Nyheder 17. maj 2013

Bitterfissen: Nasal-smølf, Skrævskæg og Sigøjner-Emmelie

Therese Glahn, Pilou Asbæk og den aktuelle danske Grand Prix-stjerne får det glatte lag af Bethany
Bitterfissen er for en gangs skyld fredagssur.
Bitterfissen er for en gangs skyld fredagssur.
Foto: TurbulenzDet passer ikke, når folk siger, at Bethany er gennemsyret af ondskab. Af klamydia, ja, men sgu ikke af ondskab.
Bethany fortæller sandheder, og revser kun folk, der har fortjent det, og sjældent går det ud over nogens udseende. For man kan jo ikke gøre for, hvis man er grim eller tyk.

Teknisk set, kan man heller ikke gøre for, man er hjernedød, men det er noget andet, for det er man ikke nødvendigvis nødt til at udstille. Gør man det, så hakker spætten naturligvis. Det er kun retfærdigt.

Nuvel. Min lunte er kort i dag, for Posten går mig saftsusemig på nerverne. Det gør han tit med sit evindelige klak-klak-klak med brevsprækken. Ja, det kalder han den. Freak! Men det er jo stadig pisse irriterende. Derfor føler jeg mig tvunget til at gøre en undtagelse og sige noget om nogens udseende.

Bitterfissen: Mænd er svin

Frustrationerne skal skrives (eller råbes) ud - ellers ender man med uhelbredeligt tungsind, og tvillingerne kan efterhånden ikke tåle flere blå mærker, uden det bliver for mistænkeligt. Desuden smed konen sig selv for Bethanys crocs og bad om det ved at være så himmelråbende åndsbollet!


(Foto: All Over)

Therese Glahn frygter rynker, og håber ikke hun får så mange af slagsen, fortæller hun til et dødssygt ugeblad, der giver mig behov for kalorier af ren kedsomhed.
"Sker det…", fortsætter hun, og her må jeg kraftedemig slå hovedet hårdt ned i slagbænken og sige: Stop dig selv! Det er for sent, Therese! Du er 43 og ligner en rosin i bærret.

Det svarer jo til, at du skulle frygte at lyde som en irriterende-nasal-smølf - også for sent, og lige så umuligt at gøre noget ved, som f.eks. at få Zenia Stampe til at sige noget klogt (den snotdumme skøge fortjener egentlig et afsnit for sig selv)!

Et godt råd fra Bethany: Gro noget kønsbehåring i ansigtet a la Anni Fønsby. Det kunne måske camouflere lidt.


(Foto: Thomas Laursen)

Har man sagt kønsbehåring, må man også sige Pilou Asbæk. Bethany elsker manden på højde med Jay, Jonas Kæmpelækker, Kaas-kæppen, Joey Moe, Anders Matthesen, Bengt Burg, Morten Resen, Christina Sederqvist , Kasper Kobberrød, Manu Sareen og Burhan G, men hvad fanden sker der for skægvæksten?

Jeg så frækkerten på den røde løber til Zulu Awards, og det slog mig, at han må være i gang med noget støttekampagne for hende Gingerbusk-jeg-er-nødt-til-at-flashe-fissehår-for-at-få-opmærksomhed, for det lignede satme til forveksling hendes vilde busk, der sad fast i fjæset på ham.

Pilou, min skat, Bethany venter på Gården med gummilagener og barberkost. Det er muligt, skægget er anlagt i forbindelse med en filmrolle, men der er grænser for, hvor meget tolerance jeg har for, at du fucker dit skønne udseende op på den måde. Du er jo nærmest blevet umulig at masturbere til.

Bitterfissen: Stine Stripperstang

Og skal vi lige nakke en mere, inden jeg skal afsted til Rumba og udenlandsk diller, må det blive Skovtrolden Melodunte- Emmelie, der pt. er ubegribeligt overhypet og spået en 1. plads i morgendagens Melodi Grand Prix. Hun ligner en sigøjner, og der er sået kraftig tvivl om hendes påståede royale ophav. Bethany tror, det er på sin plads at kalde hende en lille bastard.

Og nu vi er ved bastarder, så stillede" X Factor"- Linda op for et andet land (de røg ud i semifinalen tirsdag, red.). Mage til vendekåbe og feltmadras skal man edderrøvme lede længe efter.

Med ønsket om en våd weekend. Skål!

Ovenstående blog-indlæg er skrevet af Bitterfissen Bethany. Seoghør.dk gør, hvad vi kan for at holde hende langt væk fra vores site. Men det er svært. Ifølge Bethany selv har hun via en villig kontakt i vores IT-afdeling hacket sig ind i vores systemer. Vi gør, hvad vi kan for at finde synderen og skal understrege, at Bethanys holdninger er hendes egne og ikke SE og HØRs.

Sponsoreret indhold