Nyheder7. juni 2013

Bitterfissen: Numsesnak

Bethany er træt af, at Medina flasher bagdelen
https://imgix.seoghoer.dk/media/9e5f3d7846d94f89bfe7d0e33793f251.jpg
 Foto: Forlaget TurbulenzBethany har tvunget Homofrisør Monroe til at male mig bagfra med udsigt fra høloftet i laden. I bedste Renoir-stil skulle det males med nøgen, appelsinhudsbefængt rumpet i fokus, døbes "Ladeport" og sælges på Ebay til højstbydende. Poetisk! Pengene skulle formøbles på en solskinsferie til Costa del Sol, hvor Monroe og Bethany skulle bade i farverige drikke fulde af procenter og læssevis af mørklødede dillervedhængte. Men ak. Medina ødelagde det hele.

Bitterfissen: Nasal-smølf, Skrævskæg og Sigøjner-Emmelie

Medinas Christopher knipsede nemlig et fikst billede af Lambi bagfra, som hun med det vuns delte på hele Internettet, fordi hun ikke kunne styre sin indre attentionwhore (Opmærksomt hår), og havde brug for akut opmærksomhed fra mænd, der ikke stadig ser Teletubbies og har Clearasil på budgettet. Pokkers! Øjeblikkeligt gik det ganske danske land amok over Lambis numse. Utroligt så meget opmærksomhed en ikke-eksisterende bagdel kan høste. Snerperne gik amok, Ekstra Bladet var på pletten, Sanne Søndergaard rasede over manglende busklet i Medinas trusse og kvindelige pseudokendisser, Geo og Elisa Lykke (Kvinden, der ikke laver andet end at dåse rundt på det røde tæppe iført designerkjoler), så straks sit snit til at lukrere på Lambis stjernestatus og smide billeder på nettet af egne, mere fyldige og behårede, røve. Selvfølgelig maskeret som en joke, men Bethany ved bedre. Har set både Elisa og Geo, når Monroe og jeg turer Danmark rundt på diverse rastepladser for at lave den dyre i naturen. Det er ok. Ekshibitionisme er helt normalt.

Bitterfissen: Mænd er svin

Det korte af det lange: Bethany måtte kassere sit maleri. Man skulle jo nødig kaldes en copycat (Cowboykat). Dem er der alt rigeligt af ude i tilværelsen. Mennesker så intetsigende som mellemlægspapir, der ikke ejer en selvstændig tanke, og derfor er nødt til at kopiere de geniale. Som fx Bethany. Det er en byrde vi må bære.

Bethany skal til koncert med Bon Jovi. Håret skal creppes i dagens anledning (Monroe er på sagen. Det skal kunne holde til kraftig headbanging til nummeret "Lever på en bordbøn". Skåneærmer og strømpebånd er i pinkfarvet latex. Det bliver en fest! Specielt fordi jeg har stjålet et backstagepas, og har planlagt at suse ind på scenen midt i anden akt, og tage hovedspring ned i publikum. Nøgen. I weekenden vil jeg crashe Johnny Reimars fødselsdag i samme antræk. Jeg regner med, det er i orden, nu hvor jeg har onduleret hans datter. Og desuden skal der tjekkes op på, om smølfedillere virkelig er små og blå - et spørgsmål, der har redet mig som en mare, siden jeg dansede en fræk rumba med Reimar og Gammelsmølf i Palladium engang i 70'erne.

Bitterfissen: Sommer på gåden

Men først vil jeg gerne lige adressere noget. Det er hende Hannah Melissa fra "De unge mødre". Nåhmen, hun spreder sig, til min store ærgrelse, meget letpåklædt ud over to sider i ugens SE og HØR, og siger blandt andet: "De (plasticpatterne) skal da vises frem, men jeg skal ikke være topløs. Jeg har såmænd ikke noget imod det, men nu er jeg altså blevet både mor og kendt. Jeg skal pleje mit image, så jeg ligger ikke topløs på stranden".

???????

Lad mig forstå det korrekt: Du skal pleje dit image, og vil derfor ikke ligge topløs på stranden. Dog ser du ingen problemer i at placere dig nærmest nøgen i Danmarks mest læste sladderblad? Hvor helvede ser du logikken, din kugleskøre tøs? Svar udbedes. På forhånd tak. PS. Dit såkaldte image er kraftedemig mere uopretteligt end Linse Kesslers fjæs.


Ovenstående blog-indlæg er skrevet af Bitterfissen Bethany. Seoghør.dk gør, hvad vi kan for at holde hende langt væk fra vores site. Men det er svært. Ifølge Bethany selv har hun via en villig kontakt i vores IT-afdeling hacket sig ind i vores systemer. Vi gør, hvad vi kan for at finde synderen og skal understrege, at Bethanys holdninger er hendes egne og ikke SE og HØRs.

Sponsoreret indhold