Bitterfissen: Kan I ikke holde jeres kæft!

Foto: Forlaget Turbulenz


Vorherre til Shetlandspony! Havde lige skrevet fantastisk indlæg om "Familien fra Bryggen" og andre hjernedøde eksistenser, og hvad sker der så? Jeg kom til at slette det. Naturligvis fordi jeg er så stiv, at jeg dårligt kan ramme tasterne. Men det er et nødvendigt onde, for hele affæren omkring Camilla Plum og hendes slagteglade søn gjorde, at jeg var nødt til at tylle 1½ flaske Fernet fra morgenstunden.

Hvad helvede er det også for noget at fylde i aviserne? Overskrift på overskrift. Udtalelser fra revl og krat af hjernedøde kendisser og selvudråbte eksperter. Har vi gang i en art opfordring til kollektiv stening af Plumfamilien? Forsmåede, røvsure ammende kællinger og forkerte vejrudsigter kan jeg forholde mig til, men fandeme ikke medieselvsving over en halshugget hest. Der må bare være en grænse, og det er der. Og når den overskrides, griber Bethany til handling (læs: Fernet).

Bitterfissen: Nasal-smølf, Skrævskæg og Sigøjner-Emmelie

Nåh, jeg gider ikke starte forfra. Jeg ville egentlig bare høre, hvorfor folk har det så stramt med hende Plum? Det kan vel ikke alene være pga. manglende hygiejne og synligt patværk på tv-skærmen i bedste sendetid, og det er jo for helvede ikke hende, der har kappet hovedet af ponyen!? Bethany hader ikke Camilla Plum. Jeg kan bare ikke lide hende. Men Bethany kan ikke lide ret mange, so no reason to take it personal (So, du har ikke nogen grund til at tage det personligt).

Bitterfissen: Mænd er svin

Men harm bliver jeg den ondefløjtemig, når jeg ser de småborgerlige liberalisttæver sidde og udtale sig om ting, de overhovedet ikke har en skid begreb om! Dér sidder de i deres Nordsjællandske hjem, som er betalt af deres impotente, nosseløse mænd, og bruger dag ud og dag ind på Facebook, hvor de giver den som forfatterinder, økokøer og selvstændige kællinger, mens de nedgør Camilla Plum, "De unge mødre", mennesker der lever på fattigdomsgrænsen og Sidney Lee.

Bitterfissen: Sommer på gåden

Og så er det, Bethany tænker: Kan I ikke holde jeres klamme kæft, møgsøer? Kan I virkelig ikke? Hvor er det ikke ulækkert, at I sidder dér i jeres overklassetilværelse, og tillader jer at dømme mennesker, som lever et liv, der ville tage jer af dage i løbet af et halvt døgn! I er så pisselatterlige og snotdumme, at I forveksler en smertefuld bikinivoks med hårdt arbejde og en knækket negl med kronisk leddegigt. Skrid nu ud på jeres tennisbaner, knep havedrengen og lad os - med hjerner og virkelige liv - om at føre ordet. Der må være grænser for, hvor meget lort pøbelen og Bethany skal finde sig i!

Bitterfissen: Numsesnak

Velbekomme.

PS. Jeg hørte aldrig fra Fetterlein. Jeg betragter hermed vores forhold som afsluttet.Ovenstående blog-indlæg er skrevet af Bitterfissen Bethany. Seoghør.dk gør, hvad vi kan for at holde hende langt væk fra vores site. Men det er svært. Ifølge Bethany selv har hun via en villig kontakt i vores IT-afdeling hacket sig ind i vores systemer. Vi gør, hvad vi kan for at finde synderen og skal understrege, at Bethanys holdninger er hendes egne og ikke SE og HØRs.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close