Nyheder14. juni 2013

Bitterfissen: Homofrisør i forsinket panikalder

Bethany om Dennis Knudsen, speltdillere og gåsebryst!
https://imgix.seoghoer.dk/media/9e5f3d7846d94f89bfe7d0e33793f251.jpg
 Foto: Forlaget Turbulenz


Danmark har fået en ny slankeguru. Baghjul til Anne Bech, den irriterende kost, og alle de andre latterlige dåser, der tjener kassen på hjernedøde kvinder uden evne til at skille skidt fra kanel. Nu har vi Dennis Knudsen, der vitterligt er lige så dum, som han ser ud. Jøsses!

Bitterfissen: Nasal-smølf, Skrævskæg og Sigøjner-Emmelie

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/4afa355920b549a5af301d66c0317739.jpg


(Foto: Polfoto)

Manden, der, ifølge ham selv, har knækket koden til vægttab, og nu ligner noget, der svarer til en blanding mellem en vildmand og en plukket kylling. Kønt er det kraftedeme ikke, men manden er tydeligvis i en sen panikalder, og kan derfor ikke lægges til last for sit slankevanvid. Det er også flot, må Bethany erkende, at han sådan har regnet den ud. Man skal simpelthen bare sulte sig selv, så taber man sig helt automatisk. Her gik jeg og troede, gåsebryst var løsningen på alt. Ak. Nu mangler vi bare, homotossen kaster sig ud i en slankebog som alle de andre topfjolser, der har set lyset. Det er naturligvis begrænset, hvor mange skrevne sider man kan få ud af budskabet:" Sult dig tynd", men han kan vel altid krydre med" tips til silkeblødt pubeshår", "Sådan undgår du kronisk skedesvamp" og "Vejen til en større diller" (nå, nej, den kode har han ikke fået knækket endnu, har Bethany fra pålidelige kilder, som i hvert fald ikke er Spindoktor Preben) Men nu ved I det! Så nemt er det at tabe sig. Mærkværdigt, overvægt er sådan et stort problem, når løsningen er så ligetil.

Bitterfissen: Mænd er svin

Personager, der er mere utroværdige end Bethany og andet godtfolk valfarter lige nu til Bornholm for at deltage i årets største børnehavestævne. Jeg har hørt, der vil være både hoppeborge og mulighed for at lave sit eget ballondyr. Bubber dukker måske op til nøgenløbet, homofrisør monroe er hyret til at undervise i skrævvoksning og der vil være ammemarathon med Ditte Okman i spidsen, siges der. Imens passer Bethany Judiths gård. Hun er nemlig taget til misbrugskonference abroad (i en broderet), hvor hun skal lære, hvordan man bedst behandler fallerede pseudokendisser, der er faldet i "sneen", når de er blevet for rynkede og slappe til at deltage i "Paradise Horehotel" og "For psykoåndsbollet til love". Amalie og Gustav er allerede skrevet på listen over kommende patienter.

Bitterfissen: Sommer på gåden

I dag hvor det regner heftigt, så jeg mit snit til at gi' den gas i 2 cv'en op og ned ad Amagerbrogade, som gården ligger tæt på. Hold kæft, de vandpytter er sjove at køre igennem, bedst som Amager-Lailaerne stæser forbi i deres orangefarvede hud, brintoveriltehår og luderstøvler. Vi har kun det skæg, vi selv sidder på, som min afdøde onkel Bertel altid sagde, når han trimmede faster Oda med en græsslåmaskine.

Bitterfissen: Numsesnak

I morgen skal jeg holde mit første foredrag: "Fra Speltdiller til Fedtmogul". Det går ud på at få nosseløse, under-tøflen Østerbroægtemænd til at sige fra overfor deres speltkussekoner og kræve deres ret til Gåsebryst, Bearnaise og Bajere. Vi slutter af med at tage til stranden og brænde spelt og pyntepuder på bål og pule i klitterne.

Velbekomme.


Ovenstående blog-indlæg er skrevet af Bitterfissen Bethany. Seoghør.dk gør, hvad vi kan for at holde hende langt væk fra vores site. Men det er svært. Ifølge Bethany selv har hun via en villig kontakt i vores IT-afdeling hacket sig ind i vores systemer. Vi gør, hvad vi kan for at finde synderen og skal understrege, at Bethanys holdninger er hendes egne og ikke SE og HØRs.

Sponsoreret indhold