Nyheder21. juni 2013

Bitterfissen: Åbent brev til Fetterlein – Part 2

Bethany har skrevet et brev til Frederik Fetterlein. Læs det her!
https://imgix.seoghoer.dk/media/9e5f3d7846d94f89bfe7d0e33793f251.jpg
 Foto: Forlaget TurbulenzKære Frederik (Eller hvad fanden du hedder i denne måned. Det må du selv ligge og rode med)

Anden gang er lykkens gang, som man siger, og derfor vil jeg genposte denne gamle dateinvitation fra min bog "En Bitterfisses Bekendelser" i håb om, at du bemærker den, når den bliver trykt sort på hvidt på selveste SE og HØR - bladet du med sikkerhed kommer i buksen over at blive nævnt i.

Here goes (Her er gæs), i en lettere opdateret version. Selv Bethany er nødt til at følge med tiden:
Jeg har set din profil på netdate.dk (Jeg håber, de har betalt dig godt). Bethany glædes, og trusserne er allerede gennemvædede af skrævjuice. Jeg vil nemlig gerne være din nye store kærlighed. I hvert fald i en uges tid i juli (Jeg kan klemme dig ind i uge 28).

Eftersom konkurrencen må være forsvindende lille - ingen andre vil jo ha' dig - anser jeg os som så godt som i fast symbiotisk forhold. Gider dog hverken ægteskab eller monogami. Jeg regner ikke med, det gør dig noget, eftersom du selv er en utro satan. Vi har i sandhed meget tilfælles.

Bitterfissen: Nasal-smølf, Skrævskæg og Sigøjner-Emmelie

Jeg bør vel fortælle lidt om mig selv, og jeg kan glæde dig med, at jeg matcher dine krav til fulde.
Du søger: Kvinde med et hjerte af guld, sødt smil og pænt udseende.

Tjek, siger jeg saftsusemig i ren glædesrus. Alle ved, at Bethany har et hjerte af marcipan og nougat, mit smil - Ja, du kan jo selv se: Enormt indtagende. De få gange jeg altså smiler. Mit udseende gør jeg altid meget ud af. Skåneærmer og forklæde er altid rent. Eller i hvert fald delvist. Bomuldstrusserne, arbejder jeg på, bliver det samme. Men gør det så meget i virkeligheden? Du kan jo godt li' det lidt beskidt, din frække fyr!

Jeg ser os ligeledes som det perfekte match, da jeg jo nok er det eneste kvindfolk i Danmark, som har bedækket lige så mange personager som dig. Og lige så mange steder (Jeg er også vild med offentlig kopulation). På den måde bliver vi et vældigt rutineret par rent seksuelt, hvilket må tælle mere end noget andet. Og det med intelligensen kommer du sagtens efter. Jeg kan lære dig alt, hvad der er værd at vide, imens jeg skampuler dig med diverse rodfrugter - Jeg ved, du ynder at indtage sund kost. Den slags er Bethany god til.

Og så burde vi faktisk overveje at live-streame direkte fra soveværelset. Den slags er der penge i, skal jeg sige dig. Og dem har du jo brug for, har jeg hørt. Nå, det var bare en tanke. Det kan vi tale om senere over kaffe og gåsebryst. Og du skal i øvrigt ikke være flov over det med økonomien. Vi ved alle, hvordan det er at være nødt til at købe på klods den sidste uge hver måned hos høkeren.
Dine venner siger om dig: Partydreng, god energi og prøver at hjælpe alle.

Bitterfissen: Mænd er svin


Vi er jo nærmest two of a kind (to ens og venlige kinder). Bethany elsker også en god fest henne på bodegaen, energien er kronisk højspændt og jeg hjælper alle, idet I jo ville kede jer ihjel uden min blog (Hjernedøde Grødhoveder) og daglige Facebookopdateringer.
Du skriver også, at du nyder alkohol i moderate mængder, og det passer Bethany fint! En af os er saftsusemig nødt til at være bare nogenlunde ædru, og det bliver fandme ikke mig. Det er sikkert og vist.

Du bor i lejlighed. Jeg bor på gården. Du må gerne flytte ind. Huslejen kan du bare bolle af. Ganske som du er vant til. Samtidig er du så i ly for alle tåberne, der elsker at hade dig, bare fordi det er nemt. Bethany har ikke respekt for den slags gruppemobning. Det kan jeg godt sige dig.

Går ud fra, at udstyret er i orden. Hvilket som altid er mit eneste krav. Skulle det forholde sig anderledes, bærer jeg sgu over med dig. Du kan bruge armen, hvis det kniber med dilleren. Bethany er elskværdig på den måde.

Jeg har i øvrigt kronisk klamydia. Men du er vel næppe selv gået helt fri på den konto, så det ser vi vel stort på?

Hvad tid er du klar? Send en mail til mig, SE og HØR eller skriv på Facebook. Jeg henter dig gerne i 2 CVen. Vi spiser klokken 19.

Kærligst,

Bethany

Bitterfissen: Sommer på gåden

PS. Jeg regner med, vi danner en musikals duet, skulle det blive os to. Jeg ser det for mig: "Bitterfissen og Fætter Overlegen" - som skrevet i stjernerne og neon. Det bliver denunderlynemig det største, siden Laban lagde landet øde med storhittet "Kold som is".
PPS. Jeg har Solhat, Speculum og Selvbruner parat.
PPPS. Del gerne dette indlæg (Ja, den har jeg fra Gigantdilleren, men i dette tilfælde er det relevant), så vi er sikre på, Fetterlein får øjnene op for Bethany. *Røv-ikon*


Bitterfissen: Numsesnak
Ovenstående blog-indlæg er skrevet af Bitterfissen Bethany. Seoghør.dk gør, hvad vi kan for at holde hende langt væk fra vores site. Men det er svært. Ifølge Bethany selv har hun via en villig kontakt i vores IT-afdeling hacket sig ind i vores systemer. Vi gør, hvad vi kan for at finde synderen og skal understrege, at Bethanys holdninger er hendes egne og ikke SE og HØRs.

Sponsoreret indhold