Sigtet for vold: Nu forsvarer svigerfar Bendtner

(Foto: Peter Grosen)

Det er formentlig ikke mange steder, at Nicklas Bendtner har modtaget støtte og moralsk support, efter han i weekenden gik så voldsomt til værks på en taxachauffør, at vedkommende brækkede kæben og måtte en tur på operationsbordet.

Men hos svigerfar er der kærlig støtte at hente.

Jens Erik Roepstorff, der er tidligere håndboldspiller, kommer den voldssigtede Rosenborg-angriber til undsætning på de sociale medier.

Her har han kommenteret et opslag, som hans datter – Nicklas Bendtners modelkæreste – skrev tidligere på dagen.

- Alle forældre ved godt at man er nervøse for ens børn når de går i byen... uanset hvor gamle de bliver. I dette tilfælde hvor Philine og Nicklas bliver forfulgt, råbt ad og får kastet flaske efter sig.... uanset grunden... er jeg glad for at hun havde en ung mand med til at hjælpe hende med at forsvare sig..... uanset hvad personen hedder!!, skriver svigerfar og tilføjer:

- Tager ikke stilling til om det kunne have været forsvaret anderledes... men glad for at min datter er hel og er da rigtig ked af chaufførens brækket kæbe....  men hvad hvis flasken i stedet havde ramt min datter i hovedet??'

Artiklen fortsætter under billedet...

Tidligere på dagen havde Bendtners kæreste forsvaret ham på Instagram. Her skrev Philine Roepstorfs følgende:

- Klokken lidt over to ville Nicklas hjem og sove, mens jeg gerne ville blive lidt længere så det diskuterede vi stadig da vi satte os ind i en taxa ved Kongens nytorv. Det skulle være en helt kort tur over til Nicklas, men alligevel kørte chaufføren os to gange i en anden retning end vi bad om. Taxametret viste lidt over 50 kroner da vi i utilfredshed står af ved Nationalbanken og nægter at køre videre med chaufføren, fortsætter modellen sit opslag, der er garneret med et foto, hvor hun sidder på skødet af en smilende Bendtner.
 
- Det får ham (chaufføren, red.) til at gå amok. Han laver en U vending og speeder efter os og råber ting som luder og bitch og kælling. Til sidst kører han ind foran os og springer ud af bilen og kaster en flaske imod mig. Den rammer ikke, men det er tæt på. Derefter farer han frem mod os og min mand slår ham en gang og rammer åbenbart meget uheldigt, skriver Philine.
 
 
Vis dette opslag på Instagram

Hej alle. Selv om det egentlig ikke var planen så har jeg brug for lige at forklare nogle ting omkring det der skete natten til søndag…. Aviserne skriver at taxachaufføren blev overfaldet af Nicklas, men det var ikke ligefrem det der skete. Klokken lidt over to ville Nicklas hjem og sove, mens jeg gerne ville blive lidt længere så det diskuterede vi stadig da vi satte os ind i en taxa ved Kongens nytorv. Det skulle være en helt kort tur over til Nicklas, men alligevel kørte chaufføren os to gange i en anden retning end vi bad om. Taxametret viste lidt over 50 kroner da vi i utilfredshed står af ved Nationalbanken og nægter at køre videre med chaufføren. Det får ham til at gå amok. Han laver en U vending og speeder efter os og råber ting som luder og bitch og kælling. Til sidst kører han ind foran os og springer ud af bilen og kaster en flaske imod mig. Den rammer ikke, men det er tæt på. Derefter farer han frem mod os og min mand slår ham en gang og rammer åbenbart meget uheldigt. Selvfølgelig skal man ikke slå, men det var ikke Nicklas der overfaldt nogen. Han blev forfulgt og forsvarede sig selv og mig. Hvor mange ville ikke have gjort det samme for sin kæreste? De kan sige og skrive hvad de vil - men at beskytte den man elsker når man føler sig truet er ikke forkert i mine øjne. Det var en situation mellem et kærestepar og en taxa chauffør - det har ikke været drengestreger eller dumheder - det har været selvforsvar og jeg tror alle andre havde reageret på samme måde.

Et opslag delt af P H I L I N E P I (@philineroepstorff) den

 
- Selvfølgelig skal man ikke slå, men det var ikke Nicklas der overfaldt nogen. Han blev forfulgt og forsvarede sig selv og mig. Hvor mange ville ikke have gjort det samme for sin kæreste? De kan sige og skrive hvad de vil - men at beskytte den man elsker når man føler sig truet er ikke forkert i mine øjne.  Det var en situation mellem et kærestepar og en taxa chauffør - det har ikke været drengestreger eller dumheder - det har været selvforsvar og jeg tror alle andre havde reageret på samme måde, skriver Philine Roepstorff.
 
Nicklas Bendtner har ikke selv kommenteret voldssigtelsen offentligt, men valgte dog selv at ringe til sin klub i Norge, Rosenborg, og gøre dem opmærksom på weekendens udskejelser.

- Søndag formiddag blev vi orienteret om, at det havde været en uheldig hændelse i København, hvor Nicklas Bendtner havde været involveret. Det var en meget nedtrykt Nicklas Bendtner, som selv kontaktede klubben og informerede om, hvad der var sket, skriver klubben indledningsvis på sin hjemmeside.

Nicklas Bendtner blev i weekenden sigtet for vold. Foto: Aller Media

Klubben fortæller, at man nu vil forsøge at klarlægge omstændighederne lørdag nat, der førte til, at Nicklas Bendtner blev anmeldt og sigtet for vold begået mod en taxachauffør fra selskabet Dantaxi.

En af de kommende dage vil angriberen vende tilbage til sin norske klub om nogle dage, og her vil man for alvor tage fat om sagen.

- Vi vil så stille og roligt gennemgå det, der er sket, og vurdere hvordan klubben skal reagere. Vi vil behandle Nicklas på den måde, han har krav på uanset handlingen. Hvis sagen ender i retssystemet, er vi sikre på, at det danske retssystem håndterer sagen på den rigtige måde, lyder det videre i pressemeddelelsen fra klubben.

Rosenborg tilføjer desuden, at man har haft kontakt til offeret og undskyldt.

- Vi har også været i kontakt med det danske taxiselskab og orienteret om, hvad klubben vil foretage sig samt udtrykt beklagelse for hændelsen, uden at vi har fuldstændig kendskab til detaljerne.

Københavns Politi fik anmeldelsen om overfaldet på hyrevognschaufføren klokken 02.41 natten til søndag.

Forud for overfaldet havde Nicklas Bendtner og hans kæreste, fotomodellen Philine Roepstorff, været på den eksklusive natklub Lusso i Hovedvagtsgade i det indre København.

En kilde har tidligere fortalt til BT, at vedkommende så parret på natklubben ved et-tiden natten til søndag, og at Philine Roepstorff var "meget beruset", mens Bendtner var "moderat fuld".

Hvad der er gået forud for voldsepisoden – og om Philine Roepstorff var sammen med Nicklas Bendtner på det tidspunkt – er ukendt.

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close