Efter smertefuld skilsmisse: Aura dater Eva Harlous eksmand

Aura og Thomas Troelsen danner par.

Aura og Thomas Troelsen danner par.

Foto: All Over

Selv om hun brændte nallerne gevaldigt, da hun datede Skype-milliardæren Janus Friis, har Aura igen fundet mod til at byde kærligheden velkommen.

Denne gang har den kendte sangerinden kastet sin kærlighed over Thomas Troelsen, der selv har et forlist ægteskab i bagagen.

Thomas Troelsen var indtil for nylig gift med Eva Harlou – der ofte ses sammen med Martin Jørgensen, som jo som bekendt er Alexandras eks. 

Aura bekræfter sit amorøse forhold med Eva Harlous eks over for Ekstra Bladet, men har ikke yderligere kommentarer end:

- Jeg har ingen kommentarer.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er forholdet så nyt, at mange i deres omgangskreds ikke engang har fået at vide, at der er opstået sød musik mellem Aura og Thomas Troelsen, der arbejder som producer og blandt andet har produceret nogle af Auras numre på hendes 2008-album ’Columbine’.

Selv er Aura lige kommet ud af en svær skilsmisse med Janus Friis.S kype-milliardæren friede til Aura i 2013, men parret endte med at gå hver til sit i 2015. Bruddet endte i en bitter strid, hvor Janus Friis sagsøgte sin eksforlovede for i alt 21,6 millioner kroner – og så forlanger Skype-milliardæren også, at Aura returnerer en række ”kærlighedsgaver”, som hun fik under sit forhold til Janus Friis.

Blandt andet en forlovelsesring med ægte diamanter til en værdi af over tre millioner kroner.

For nylig kom det frem, at Aura har opgivet kampen og har smidt håndklædet i ringen.

- Hun har ikke råd til at fortsætte krigen, som også i denne sag bliver mere og mere truende og aggressiv, udtalte advokaten Bjarke Vejby til  Ekstra Bladet i slutningen af april.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close