Nyheder4. marts 2016

“Årgang 0”-Rachel springer ud som TV-vært

Rachel fra ”Årgang 0” har altid drømt om at blive journalist. Nu kommer teenageren sin drøm et skridt nærmere, for hun springer nemlig ud som TV-vært i forbindelse med musicalen Hairsprays premiere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rachel_aargang_0.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

”Årgang 0”-Rachel har altid haft en drøm om at blive journalist. Og 10. marts kommer den unge teenager sin drøm et skridt nærmere.

Her skal hun nemlig interviewe gæsterne sammen med komikeren Tjelle Vejrup, når de ankommer på den røde løber forud for premieren på musicalen Hairspray i Tivolis Koncertsal.

- Det er superfantastisk. Jeg er stor musical-entusiast, så da jeg fik tilbuddet, kunne jeg ikke sige nej, fortæller Rachel til TV 2.

Hun er ikke i tvivl om, at denne TV-optræden bil blive noget anderledes end det, hun kender fra optagelserne til ”Årgang 0”.

- Jeg tænker, at det bliver en meget anderledes oplevelse, fordi jeg er vant til at blive interviewet, og nu skal jeg selv interviewe folk, siger hun til TV 2.

Danskerne har kunnet følge med i Rachels liv, siden hun kom til verden for 16 år siden, men selv om hun er vant til rampelys og at være i TV, kan hun ikke helt udelukke, at hun bliver nervøs forud for sin debut som TV-vært:

- Selvfølgelig er jeg nervøs for, om det nu går godt. Det hele kører live, og man kan ikke tage det om som i 'Årgang 0'. Men jeg er egentlig mest spændt - og forhåbentlig bliver det en fantastisk oplevelse, siger Rachel til TV 2.

Hele Rachels TV-værts debut kan ses 10. marts på blandt andet Tivolis YouTube kanal.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_5.png

Sponsoreret indhold