Nyheder2. februar 2016

Trist nyhed: Christian i tårer i ”Årgang 0”

I sæsonafslutningen af ”Årgang 0”, der sendes i aften, afslører far Christian, at familien har mistet deres elskede hund Dixie

’Årgang 0’-Emmas familie: Derfor stopper vi

I aften er der sæsonafslutning på ”Årgang 0”, og aftenens afsnit byder på en trist nyhed for familien fra Slagelse.

Familien, der blandt andet tæller Stephanie, far Christian og søskende Simon, Isabella og Tristan, har nemlig mistet deres elskede hund Dixie.

- Dixie blev ramt af noget sygdom, men en formiddag blev hun så skidt, at i løbet af tre timer der var hun væk, fortæller en grådkvalt Christian i aftenens afsnit.

Se billeder af alle 'årgang nullerne" i galleriet øverst i artiklen.

https://imgix.seoghoer.dk/hunden_dixie_fra_aargang_0.jpg
 (Foto: TV 2)

Christian, Stephanie og Isabella sammen med hunden Dixie, der desværre ikke er blandt dem mere. Foto: TV 2

Men det triste dødsfald er ikke det eneste, der har slidt på Christian. Familien har nemlig endnu engang været tvunget til at flytte.

Ejeren af huset – hvor Stephanie, Christian og Pia boede sammen med Christians kæreste Ditte samt Stephanies søskende Simon, Isabella og Tristan – besluttede nemlig, at han ikke længere ville leje det ud.

Og så måtte Christian og resten af familien altså endnu engang rykke.

- Vi har haft en del skift på det sidste og det er jo aldrig ønskeligt for ens familie, at de skal have de skift, så det har sat sig dybt. Man går og spekulerer hele tiden om det ene og det andet, fortæller far Christian i aftenens afsnit.

Flytningen har også sat sit præg på Stephanie – for denne gang er bonusmor Pia ikke flyttet med. Hun har fået sin egen lejlighed.

- Det er rigtig svært, at Pia ikke er der, fordi Pia har altid været der. Hun har altid været den, der har hjulpet os uanset hvad, og det er ikke bare sådan lige noget, man vænner sig til på nul komma fem. Det er virkelig noget, som skal arbejdes igennem, men det er fandeme ikke nemt, siger Stephanie i aftenens afsnit, der altså er sæsonens sidste.

Sidste afsnit sendes i aften på TV 2 klokken 20.00.

Se billeder af alle 'årgang nullerne" i galleriet øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold