Nyheder 11. januar 2016

'Årgang 0'-Rachel chokerer sin far

I andet afsnit af ’Årgang 0’ får Rachels far Lars noget af en overraskelse, da han ser sin lille datter optræde i en musical. Datteren er nemlig ikke så lille mere

’Årgang 0’-Emmas familie: Derfor stopper vi

De små børn i ’Årgang 0’ kan ikke rigtig kaldes børn mere.

De er i stedet blevet små voksne – og det finder Rachels far får alvor ud af i tirsdagens afsnit af det populære TV 2-program. Her er han nemlig på besøg på Askov Efterskole, hvor Rachel går.

Se billeder fra 'Årgang 0' i galleriet øverst i artiklen.

Rachel har nemlig fået en rolle som danser i efterskolens musical ’Rebel Heart’, og derfor har mor Theresia og far Lars taget plads på tilskuerrækkerne.

Og synet af datteren i kort nederdel og top er næsten for meget for den sønderjyske apoteker-far.

- Rachel dansede meget, meget letpåklædt, fortæller mor Theresia i tirsdagens program, inden farmand Lars hurtigt indskyder:

- Ja, vi var not amused, lyder det fra Lars, inden han uddyber, hvorfor det var en lidt speciel oplevelse.

- Man bliver nok lidt chokeret som forældre, at ens lille afkom pludselig er ved at nærme sig de voksnes rækker, siger Lars og tilføjer:

-Det jeg nok reagerede på, var jo pludselig ar min lille pige går fra at være en lille pige til en ung kvinde. I al sin uskyld så begynder hun også at udstråle en seksualitet, og det er jo fuldstændig normalt for en teenager, som er på vej til at blive voksen, at de gør det, siger Lars.

Se billeder fra 'Årgang 0' i galleriet øverst i artiklen.

Læs alt om ugens TV i Danmarks bedste TV-blad!

Sponsoreret indhold