Nyheder 2. februar 2016

’Årgang 0’-Stephanie må undvære sin bonusmor: - Det er rigtig svært

I aftenens sæsonafslutning af ’Årgang 0’ må Stephanie og hendes familie endnu engang flytte – denne gang dog uden bonus-mor Pia, og det er ganske mærkeligt og svært, fortæller Stephanie
(Foto: TV 2)

Ikke så sjældent er det sket, at Stephanie fra ’Årgang 0’ har pakket sine flyttekasser og er flyttet. Og også i aftenens sæsonafslutning af ’Årgang 0’ flytter familien fra Slagelse.

Denne gang er flytningen dog ekstra svær, for bonusmor Pia flytter ikke med. Hun har nemlig fået sin egen lejlighed.

- Pia er jo ikke flyttet med, så det hele er bare lige blevet meget mere mærkeligt, end det var før, siger Stephanie i aftenens afsnit og tilføjer:

- Det er rigtig svært, at Pia ikke er der, fordi Pia har altid været der. Hun har altid været den, der har hjulpet os uanset hvad, og det er ikke bare sådan lige noget, man vænner sig til på nul komma fem. Det er virkelig noget, som skal arbejdes igennem, men det er fandeme ikke nemt, siger Stephanie i aftenens afsnit, der altså er sæsonens sidste.

Det er dog ikke kun Stephanie, der er mærket af endnu en flytning. Også hendes far Christian kan mærke, at det er opslidende igen at skulle skifte adresse og pakke flyttekasser.

Det var da heller ikke familiens eget valg at flytte endnu engang. Ejeren af huset – hvor Stephanie, Christian og Pia boede sammen med Christians kæreste Ditte samt Stephanies søskende Simon, Isabella og Tristan – besluttede nemlig, at han ikke længere ville leje det ud.

Og så måtte Christian og resten af familien altså endnu engang rykke.

- Vi har haft en del skift på det sidste og det er jo aldrig ønskeligt for ens familie, at de skal have de skift, så det har sat sig dybt. Man går og spekulerer hele tiden om det ene og det andet, fortæller far Christian i aftenens afsnit.

Lige nu har jeg et blodtryk som en ikke-rask 75-årig, og det skal jeg have bragt i orden, og det har jeg en måned til at få bragt i orden. Ellers ryger jeg på medicin for det, siger han.

Du kan se det fjerde – og altså sidste – afsnit i aften kl. 20.00. 

Sponsoreret indhold