5 friske: Nøgne numser og bare bryster på Roskilde

Foto: Kaspar Wenstrup

1. Nøgenløbet gik vildt for sig på Roskilde Festival

Der var mødt 27 deltagere op - 6 piger og 21 mænd - op for at løbe nøgne rundt på Roskilde Festival. Klokken 14 lød startskuddet i "Dream City", og det var festivalgæsten Micki, der løb først i mål af mændene. Af kvinderne blev det Bodil, og de to vindere kunne hver glæde sig over en billet til næste års festival.

Se de festlige billeder i artiklen her.

2. En lille Rice-baby kom til verden

Endnu en regnbuefamilie har set dagens lys, da Bryan Rice sammen med kæresten Mads Enggaard og veninden Anne Gry Henningsen torsdag blev forældre til en lille pige. De nybagte forældre er både glade og spændte over at være blevet forældre, og nu glæder de sig til ro, så de kan lære den lille ny at kende.

Læs mere om de lykkelige omstændigheder her.

3. Justin Biebers kæreste viser bikinikroppen frem:

Pigehjerter verden over er blevet knust, da Justin Bieber åbenbart for tiden er optaget. Den smækre blondine, der har nappet hitsangeren, viser kroppen frem i en lille bikini på Instagram. Det er skuespilleren Nicola Peltz, der får tiden optager Biebers tanker, og de har blandt andet nydt hinandens selskab på den fine restaurant Maestro's i Beverly Hills.

Læs artiklen og se billeder af Biebers kæreste her.

4. Bolddronningen Ibi

Den sygdomsramte Ibi Makienok er blevet færdig som fodboldtræner og kan nu gå i gang med at undervise børn og barnlige sjæle i sporten, hendes mand, Simon Makienok, gør det fremragende inden for. Ibi kommer sig oven på et sygdomsforløb med hendes nyrer, men nu er hun i fuld gang med at udleve fodboldtræner-drømmen. 

Læs hele artiklen her.

5. Alexandra runder de 52

Grevinde Alexandra kunne torsdag fejre hele 52 år, og der er nok blevet nydt fødselsdagskage i den nye lejlighed på Østerbro. Og med en gevins på omkring 20 mio. fra salget af huset på Svanemøllevej, har grevinden råd til at forkæle sig selv med en ekstra stor fødselsdagsgave. 

Læs mere om Alexandra her

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close