Nyheder 30. juni 2016

Efter sygdommen: Ibi er blevet fodboldtræner

Så er Ibi Makienok færdig med uddannelsen som fodboldtræner - og venter bare på at komme i gang efter sit lange nyre-sygdomsforløb.
Foto: Kaspar Wenstrup

Hun har puslet med et lidt anderledes projekt, og nu er 41-årige Ibi Makienok kommet i mål - eller har scoret sejrsmålet, om man så må sige.

Hun har nemlig været igennem et trænerseminar, og har nu fået papir på, at hun er fodboldtræner.

- Så mangler jeg bare nogle fodboldbørn. Er så glad for det fem dages intense trænerseminar jeg lige har været igennem hos Vejle Boldklub. Selvom jeg selvfølglig er laaaaaangt bagud på det tekniske, så har jeg lært en masse om teknikker, greb, tanker, træning, øvelser, vendinger, adfærd, børn, kroppen, systemer osv, skriver Ibi på Instagram og fortsætter.

- Er totalt smadret efter langt sygdomsforløb og derfor ekstra stolt over jeg kunne holde til det. Nu ser vi fremad og lærer af de ting livet smider i fjæset på os. Tak til alle de mennesker (trænere fra andre klubber), instruktører og personalet hos Vejle Boldklub. ⚽Nu skal jeg have noget praktik og en hel masse flere timer på (skole) bænken. Så kan det godt være Hareide skal passe lidt på om 10 år, lyder det fra Ibi, der nu kan kalde sig fodboldtræner. 

A photo posted by IbiMakienok (@planetibi) on

Ibi og manden Simon Makienok har lige været på ferie - på roadtrip i USA, hvor det også har været tydeligt, at Ibi heldigvis er ved at være ovenpå igen efter sit sygdomsforløb. 

Sponsoreret indhold