Nyheder30. juni 2016

Alex fylder 52: Sød singlesommer

Grevinden er godt kørende for tiden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-00476.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

I dag fylder grevinde Alexandra 52 år, og det er en godt kørende eksprinsesse, der i dag kan fejre sin fødselsdag.

Hun har netop solgt sin kæmpe villa på Svanemøllevej, hvor hun kunne stikke mere end 20 millioner gode danske kroner i lommen, derefter er hun flyttet ind i en stor og mondæn herskabslejlighed på Østerbro i København, hvor hun får hele 301 kvadratmeter at boltre sig på.

Samtidig modtager grevinden lidt over to millioner kroner om året, så mon ikke er bliver åbnet en flaske champagne eller to for at fejre fødselsdagen.

Det er snart et år siden, at grevinde Alexandra meddelte, at hun skulle skilles fra Martin Jørgensen.

- Men det viste sig, at det ikke var mit livs lykke. Mit livs kærlighed. Jeg vil hellere være alene nu, forklarede Alex tidligere på året til BT.

Indtil videre er der da heller ikke nogen ny mand i grevindens liv, men hun kommer helt sikkert ikke til at være alene på sin 52 års fødselsdag.
I den nye lejlighed på Østerbro er der nemlig god plads til sønnerne Nikolai og Felix, som Alex skal holde hele tre ugers sommerferie med i år.

Og mon ikke også, at der kommer fint besøg fra nogle af Alexandras mange kendisvenner. I vennekredsen finder man prominente personer som fx den amerikanske ambassadør, Rufus Gifford, og kendisfrisøren Dennis Knudsen.

Ikke bange for at blive gammel

Selvom endnu et år nu bliver føjet til alderen, så er det med at blive ældre ikke noget, der skræmmer Alex.

Da hun fyldte 50 år gav hun et længere interview til Berlingske, hvor hun kom ind på det med alderen.

- Men når jeg ser tallet 50 på skrift, tænker jeg: »Hov, det kan ikke være mig.« Jeg tror også, at alder er what you make of it. Der er forskel på en, der er 50 år og aldrig har dyrket motion, har et tungt sind og er meget indadvendt og ensom i forhold til en, som er meget social, har mange venner og dyrker motion. Jeg kan godt sige, hvilken kategori jeg gerne vil høre til. Jeg nyder livet.

Alderen er da heller ingen hindring for Alex.

- Jeg synes ikke, 50 skal være hæmmende. Jeg omfavner livet og er glad for at være der, hvor jeg er. Ergo må jeg også omfavne de 50. Og med 50 år kommer også en form for visdom, som jeg overhovedet ikke havde, da jeg var 30 eller 40, fortalte hun i interviewet med avisen.

Alexandra har altså alt kørende for sig, og hun kommer helt sikkert til at nyde sin singlesommer i sin nye lejlighed.

Se flere billeder af fødselaren i galleriet

galleri: Farverige Alexandra

Sponsoreret indhold