Nyheder 29. juni 2016

5 friske: Dan Jørgensen kæreste i ”Vild med dans”...

Politikeren Dan Jørgensens kæreste, Laura Bach, er ny deltager i ”Vild med dans”, sangerinden Saseline har brudt med kæresten, og Emil Thorup taler om den tilfældige kærlighed.
Foto: Thomas Laursen

1. Laura Bach, Dan Jørgensens kæreste, i ”Vild med dans”

Skuespilleren Laura Bach, der primært er kendt for at være kæreste med socialdemokraten Dan Jørgensen, skal være med i årets udgave af "Vild med dans".

- Jeg glæder mig og tror, at det bliver sjovt, siger 37-årige Laura Bach til BILLED-BLADET.

Laura Bach var med i TV-serien "Den som dræber" i 2011. Siden har der dog ikke været de helt store roller til skuespilleren.

Du kan læse mere om hendes deltagelse i ”Vild med dans” HER.

2. Saseline er gået fra kæresten

Popsangerinden Saseline er gået fra kæresten, Michael Drejer.

Sangerinden og bloggeren Saseline Sørensen er blevet single, det skriver hendes presseagent Elisa Lykke i en meddelelse.

- Saseline Sørensen og Michael Dreyer har i en god tone valgt at de ikke længere skal danne par, lyder det blandt andet i meddelelsen.

Du kan læse hele meddelelsen HER.

3. TV-værten og artiekten Emil Thorup taler ud om mødet med sin kæreste

Der er 13 år mellem Emil Thorup og hans kæreste Klara Nygaard. De har været sammen i næsten to år, og nu fortæller Emil Thorup, hvordan han mødte Klara.

- Hvordan vi mødtes, er en lidt pinlig, men meget moderne, historie. Jeg havde jo sat mig et erklæret mål om at finde en kæreste, og en dag stenede jeg lidt på Instagram, forklarer Emil Thorup blandt andet til Alt for damerne.

Hvis du have hele hans forklaring, kan du klikke HER.

4. Julie Berthelsen færdig med vægthysteri

Hun har født to børn, og hun har kæmpet med vægten og sin form, men nu gider Julie Berthelsen simpelthen ikke være en slave af vægthysteriet længere.

- For mig er den naturlige vægt nu engang 75-80 kilo, og jeg synes altså, jeg ser godt ud – også når jeg vejer 80 eller mere, som jeg gør lige nu, siger 37-årige Julie Berthelsen ifølge TV2

Du kan læse om hendes forhold til vægten HER.

5. Vild brandert på Roskilde Festivalen i år

Årets måske uheldige festivalgæst vågnede op i Glostrup uden armbånd. To timer forinden havde han drukket drinks med nogle ukendte festivalgæster. Politiet formoder, at der kan have været stoffer i mandens drink.

En 39-årig mand fortryder nok bittert, at han mandag aften valgte at feste med tre kendte festivalgæster på Roskilde Festivalen. For selv om de ukendte ”venner” tilbød manden hele tre drinks, endte festen alt andet end festligt.

Manden vågnede nemlig op to timer senere – helt i Glostrup og nu ikke længere med sit festivalarmbånd.

Hvis du vil vide mere om den episke brandert, kan du klikke HER.

Foto: SE og HØR

Sponsoreret indhold