Nyheder 23. juni 2016

Fem friske fra i dag: Zlatans zlatne zortie

Det blev et noget trist farvel til en af Sveriges største fodboldspillere nogensinde. Læs også om Bruce-koncerten i Parken, afbud fra topnavn til Tinderbox...
Foto:All Over Press)

1. Zlatan i følelsesladet farvel

Zlatan Ibrahimovic er en af Sveriges bedste fodboldspillere gennem tiden, men han fik - sammen med det svenske hold - en kort og trist EM-turnering, hvor holdet endte sidst i deres gruppe efter nederlag mod Belgien onsdag aften.

Zlatan, der netop har afsluttet fire års triumftog med masser af mål i Paris Saint Germain, kom ikke på måltavlen for Sverige ved EM i Frankrig i en turnering hvor de blå-gule aldrig rgitigt kom til at betyde noget.

Kampen mod Belgien var hans sidste i landsholdstrøjen, og efter matchen holdt han en følelsesladet tale:

– Jeg kom fra lille Rosengård og gjorde Sverige til mit land. Den svenske landsholdstrøje. At have den på. Det er noget, jeg har været stolt over. At bære den og repræsentere Sverige, sagde Zlatan blandt andet.

Se meget mere om Zlatans afsked med det svenske landshold her.

2. Lyden i Parken smadrede Bruce-koncert

50.000 havde indløst billet til Bruce Springsteen i Parken onsdag aften, men de fik ifølge Ekstra Bladet en dårlig oplevelse på grund af elendige lydforhold i nationalarenaen.

Bruce havde det legendariske E Street Band i ryggen, men lige meget hjalp det.   - Ingen kunne høre forskel på Elvis Presley og Peter Belli i Parkens elendige akustik, skriver Ekstra Bladets anmelder.   Du kan læse hele anmeldelsen her.   3. Biebers nye kæreste   Så skulle han være afsat igen - teenageidolet over dem alle, Justin Bieber.   Det er ugebladet US Weekly, der skriver, at Justin Bieber har kastet sin kærlighed på en 21-årig blondine.   - De har kendt hinanden i et stykke tid, og han er meget betaget af hende, siger en Bieber-kilde til ugebladet.   Læs meget mere om Biebers nye frille her.   4. Hovednavn melder fra til Tinderbox   Et af hovednavnene på Tinderbox på Fyn må melde fra.   Det drejer sig om svenske Veronica Maggio, der har måttet aflyse alle koncerter i denne uge.   - Veronica Maggio er blevet syg og har måtte aflyse alle shows i den her uge – og altså også på Tinderbox. Det er selvfølgelig en kedelig nyhed på samme måde, som alle andre aflysninger er det, men til gengæld er vi ret begejstrede over, at vi har fundet en værdig afløser, siger Tinderbox' pressetalsmand, Morten Hopballe.   Det er danske Stine Bramsen, der afløser den svenske stjerne.   Læs meget mere om afbuddet fra topnavnet her.   5. Brexit - Disse britiske kendisser vil ud af EU, og disse vil blive   Så er det i dag, at briterne stemmer om medlemskabet af EU.   Også på kendisfronten er der blevet mobiliseret de seneste uger i håbet om, at kendisfaktoren kan betyde noget for den ene eller anden front i det vigtigge spørgsmål.   David Beckham har meldt ud, at han ønsker at Storbritannien skal blive i EU   Andre kendisser som eksempelvis John Cleese mener, at Storbritannien skal forlade EU.   Se de forskellige kendissers holdning til EU her.

 

Sponsoreret indhold