Kendte1. januar 2020

Blachman bag briller: Macho-man

Meningsmaskine, musikgeni og nu også modedyr. På en af årets mest grumsede gråvejrsdage troppede Blachman op med skodder for øjnene.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/blachman_0.jpg
 (Foto: Gregers Overvad)

Måneden igennem har decembersolen gemt sig i skjul – og heller ikke denne grågrumsede tirsdag middag blændede den fra knaldblå himmel.

Alligevel mødte 56-årige Thomas Blachman op til årets "X Factor"-pressemøde på Nimb i København iklædt et par funky solbriller.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/x_factor_gko.2.jpg
 (Foto: Gregers Overvad)

Trio på toppen. Med udsigt over hovedstaden og Tivoli tog Blachman, Oh Land og Ankerstjerne hul på 2020-sæsonen af "X Factor" ved årets pressemøde. (Foto: Gregers Overvad)

Nå, ja ... men så tager han dem vel af, når vi kommer indenfor, tænkte man.

Men nej – også her skjulte den forfængelige fyr sine borende pupiller.

SOFIE LINDES ANDETVALG

Ved pressemødet glimrede vært Sofie Linde ved sit fravær – med begrundelsen, at der lige nu er for meget om ørerne på skærmdronningen.

Fra 9. januar debuterer hun på de skrå brædder på Aveny-T i showet "En slags forestilling", som hun oprindeligt skulle have delt med Anders Breinholt. For nylig meldte "Natholdet"-stjernen dog ud, at han trækker sig fra forestillingen. I hans sted træder i stedet skuespilleren Rasmus Bjerg.

Superarrogant

– Jeg vil skide på, om folk betragter det som arrogant.

– Det er superarrogant af folk, der tænker den tanke, at alle mennesker gider udstille sig selv i det uendelige, lød det fra den garvede "X Factor"-konge, som efterhånden har vist sit glatte ansigt frem på danskernes tv-skærme i imponerende 11 sæsoner.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/ankerstjerne_0.jpg
 (Foto: Gregers Overvad)

Også Lars Ankerstjerne, 35, sidder bag pulten for anden sæson i træk. Og han lover fyrværkeri og stjernekastere. – Vi tre dommere skal ikke være lige så høflige mod hinanden i år, fordi vi allerede kender hinanden nu, lød det fra hitmageren, som har sin første sejr til gode. – Der kommer til at være knald på! (Foto: Gregers Overvad)

Ja, faktisk har vi kendt "Blach" i rollen uden solbriller siden 2008 – og i 2020 er han altså klar til atter en tørn.

Om vi i den nye sæson må leve med machomanden bag mørke ruder – eller vi atter får hans kække glimt i øjet at se, må vi vente med til "X Factor"-premierenTV 2 onsdag den 1. januar.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/x_factor_gko.jpg
 (Foto: Gregers Overvad)

Der var du jo, Thomas – uden briller! Der er hverken blåt øje, bygkorn eller blodsprængninger at komme efter. Blachmans stålfaste blik er stadig intakt. (Foto: Gregers Overvad)

Oh Land: Kæresten med

Under bootcamps i sidste "X Factor"-sæson medbragte Nanna Oh Land Fabricius, 34, en på det tidspunkt ganske hemmelig pianist.

Senere erkendte hun, at musikeren Adi Zukanovic er hendes nye kæreste.

Og også i 2020-udgaven får vi turtelduerne at se i samme billede.

– Han er på mit hold igen. Vi havde et skidegodt hold sidste år med ham og min søster og en pige, som jeg har arbejdet med i mange år, røbede Oh Land forleden.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/oh_land.jpg
 (Foto: Gregers Overvad)

Nanna Fabricius er topklar på en sæson af "X Factor", hvor dommerne kender hinanden en del bedre. (Foto: Gregers Overvad)

Og selv er hun toptændt.

– Jeg er totalt klar. Jeg er blevet sulten igen! lød det – også på lidt dommerfight.

– Vi har bedre dynamik. Vi er uenige, og det skal man også være, men jeg synes, vi er blevet bedre til at mærke, hvornår der er tale om humor, og hvornår der ikke er.

Sponsoreret indhold