Kendte23. november 2019

Emil og Theis’ vilde ungdom: Druk og damer

Pigerne er pjattede med de to brødre Emil og Theis fra "Kurs mod Nord" – og som ægte sømænd nyder de tørstige Erichsen-brødre opmærksomheden.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/emil_mide_rixen.jpg
 (Foto: Maria Rixen)

Der bliver fnist, sukket, og læberne får en ekstra omgang fugt.

Når Emil, 29, og Theis, 26, fra "Kurs mod Nord" i denne tid besøger hver en krog af Danmark med deres foredrag, "Jorden rundt med Emil, Theis og Havana", er der ikke et sæde tørt.

For damerne – som udgør størstedelen af publikum – er vilde med de to unge, solbrune sømænd, som ikke alene har trodset de største storme på kloden, men også foreviget det gennem 32 programmer på TV 2.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/hotteste_hug.jpg
 (Foto: TV 2)

Det kører meget godt, hva' sønnike ... (Foto: TV 2)

Og interessen for det modsatte køn er absolut gengældt.

Før storebror, Emil, sidste år blev forælder sammen med kæresten Louise, og lillebror Theis havde mødt sin kæreste, Ida, som nu også venter barn, var der masser af fest og ballade på drengene.

Kurs mod fjerne bryster

I den periode fik den bundgas i bylivet, hvilket Emil udnyttede til fulde som 19-årig, efter hans fremtidsplan om at blive OL-sejler gik i vasken.

– Så begyndte jeg bare at gå i byen torsdag, fredag og lørdag. Drikke bajere og rende efter piger ... Jeg var blevet 10 kilo tykkere i øl, siger han i programmet "Emil og Kevin på Havana".

Det med at nyde livet til fulde kender lillebror Theis også.

Charmetrolden med de store, krøllede lokker kalder selv den første føljeton "Kurs mod fjerne kyster" for det mere pirrende "Kurs mod fjerne bryster".

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/theis_mide_rixen.jpg
 (Foto: Maria Rixen)

High five! 26-årige Theis Midé Erichsen og ikke mindst hans store hår er ekstremt populært blandt det modsatte køn. (Foto: Maria Rixen)

Theis' følger da også i kølvandet på sin tre år ældre bror, når det kommer til de våde varer.

Trangen kom, da jordomrejsen var slut, de lokale kvinder beset, og havet blev afløst af hverdagen på land.

– Jeg skulle bare drikke øl, da jeg kom hjem. Jeg begyndte at grave et hul, hvor jeg i virkeligheden havde død ondt af mig selv.

– Jeg havde ikke så mange bolde at gribe, og jeg tænkte: "Hvad fanden er jeg nu?" siger Theis på brødrenes underholdende foredragsturné.

Får lov at flirte

Glæden ved damer har de to solbrune sømænd ikke fra fremmede.

Deres farfar, Troels Kløvedal – som begyndte familiens udlængsel og jordomrejser til søs med Nordkaperen – var heller ikke ligefrem nogen munk, når han kastede anker blandt dejlige jomfruøer.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-00129.jpg
 (Foto: All Over)

Familien Erichsen har det ikke fra fremmede. Den gamle søulk, nu afdøde Troels Kløvedal, var også rigtig glad for damer, har han tidligere fortalt. (Foto: TV 2)

– Jeg vil elske alle de dejligste piger i verden, sejle jorden rundt med mine venner og skrive et digt, har den nu afdøde søfarer tidligere udtrykt det om sin store drøm.

Også Beha-sønnernes far, TV 2's Mikkel Beha Erichsen, understreger, at ægteskabet med Marian Midé – som han har været gift med i 32 år – tillader ham at kigge efter andre damer.

– Marian ved godt, at jeg flirter med andre, og det er okay, så længe det bliver ved det.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mikkel_beha_foto_rixen.jpg
 (Foto: Maria Rixen)

Kommer I for at se mig?! Også farmand, Mikkel Beha Erichsen, 53, har aldrig lagt skjul på, at han nyder opmærksomheden fra damerne. (Foto: Maria Rixen)

– Det er meget sjovere at flirte med voksne kvinder. De har jo forstået, hvad det går ud på, har han tidligere fortalt til Magasinet Liv.

Flirt og krammere blev foreviget, da Beha-drengene i 2016 endelig lagde til kaj ved Toldboden i København efter tre års jordomrejse – og damer i alle aldre tog imod.

Sponsoreret indhold