Nyheder1. august 2018

Emil Midé er blevet far til en lille dreng

Emil Midé Erichsen og kæresten Louise er blevet forældre for første gang
https://imgix.seoghoer.dk/emil_mide_erichsen_og_louise.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Emil Midé Erichsen og kæresten Louise er blevet forældre for første gang.

Det skriver Billed-Bladet.

- Det føles fuldstændig fantastisk, siger Emil til Billed-Bladet. Den lille ny, der kom til verden den 13. juli, har endnu ikke fået et navn. Emil og Louise har været sammen i mere end to år, og de har glædet sig til at kunne byde deres første barn velkommen. Det var også i Billed-Bladet, at Emil afslørede, at han skulle være far for første gang. - Vi er begge meget glade. Graviditeten går godt og har været uproblematisk indtil videre for Louise, fortalte han til Billed-Bladet.

Havana-kaptajnen afslørede også, at han længe havde gået og været skruk.

- Jeg har været skruk i mange år, og tanken om, at nu skal det være, er sjov, vild og også overvældende. Det bliver en begivenhed, som helt sikkert kommer til at ændre vores liv radikalt - og kun til det bedre, hvilket mange siger til os, fortalte Emil Midé Erichsen til Billed-Bladet.

I bogen "Alt godt fra Havana" afslørede skipperen også, at han var godt skruk.

Her fortalte Emil, at han og kæresten Louise drømmer om at sejle lange ture – med deres egne børn med på dækket.

I bogen spørger den nysgerrige far, Mikkel Beha Erichsen, om Emils kæreste siden januar 2016 gider at lave børn og sejle langt.

– Ja – og kombinere de to ting, lyder det kækt fra den unge eventyrer, der mailede med sin gamle gymnasieveninde, mens han sejlede jorden rundt – og til sidst fik hende overbevist om at påmønstre skibet og sejle med det sidste halve år.

Sponsoreret indhold