Kendte28. oktober 2019

Emil Midé Erichsen efter ulykke: Jeg røg ned i det vildeste hul

En ærlig Emil Midé Erichsen fortæller nu om den ulykke, der kostede ham hans fremtidsdrømme og sendte ham ned i et mørkt hul
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/9111.jpg
 (Foto: Maria Rixen)

Han troede og håbede, at han var på vej til at få opfyldt én af sine helt store drømme: At komme til OL.

Men en alvorlig ulykke til vands ødelagde for 10 år siden Emil Midé Erichsens fremtidsdrømme – og sendte ham ned i et mørkt hul.

Det fortæller en ærlig Emil Midé Erichsen i et nyt program med Kevin Magnussen, ”Emil og Kevin på Havana”.

Her fortæller den i dag 29-årige sejler, hvordan han som ung drømte om at komme til OL:

- Jeg var en del af sådan en bruttogruppe på fire drenge, der sejlede laserjolle, som er sådan en en-mandsjolle. Det er ligesom én af os fire, der skulle til OL i 2012, og så var den langsigtede plan, at én af os så skulle vinde en medalje i 2016, fortæller Emil Midé Erichsen i programmet.

Men så ramte ulykken:

- Da jeg blev 19, blev jeg skadet i mit kræ under en tur på windsurfing, jeg kækkede korsbåndet, forklarer Emil Midé Erichsen, inden han tilføjer:

- Jeg havde et mega rigtig træls forløb, hvor jeg fik en stafylokokinfektion under operationen, og jeg er opereret fem gange i knæet og er tilbage nu uden korsbånd.

Med operationerne, infektionen – og et ødelagt knæ – var Emil Midé Erichsens fremtidsdrøm knust. Og det sendte den ellers så livsglade knægt ned i et mørkt hul:

- Så røg jeg bare ned i det vildeste hul. Jeg var mega ked af det og vidste slet ikke, hvem jeg var. Jeg havde været vant til at jeg var sports-Emil og sejler-Emil, og det var hele min identitet. Jeg var ham, der skulle til OL en dag, fortæller Emil Midé Erichsen i det nye program.

Efter skaden begyndte den unge fyr at gå i byen – ofte.

- Så begyndte jeg bare at gå i byen torsdag, fredag og lørdag og drikke bajere og løbe efter piger.

Lige pludseligt lå jeg hjemme på sofaen en lørdag morgen med tømmermænd, og det var bare ikke mig det her. Jeg kunne slet ikke genkende mig selv. Jeg var blevet 10 kilo tykkere i øl, og det er bare ikke mig, fortæller han i programmet.

Du kan se hele programmet ”Emil og Kevin på Havana” på TV 2 Play.

Sponsoreret indhold