Hollywood30. august 2017

Kendall får fornem pris: Nu raser folk

Kendall Jenner kan tydeligvis ikke gøre noget rigtigt for tiden. Hun er endnu en gang havnet i lidt af en shitstorm
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/10.5753211at.jpg
 Foto: All Over

2017 bliver bare ved med at være en stor nedtur for Kendall Jenner.

Noget tyder i hvert fald på, at hun bliver ved med at løbe ind i problemer, der får hendes fans over hele verden til at rase.

Og nu sker det så igen. Denne gang er det fordi, hun har vundet en fornem pris, at folk er blevet sure på hende.

Kendall har nemlig fået titlen som "Fashion Icon of the Decade", og det er altså det, der har fået folk op i det røde felt. De mener nemlig ikke, at en pige, der kun er 21 år, kan få sådan en pris.

Prisen modtager hun, når der til december er New York Fashion Week.

- Pige poserer med det samme kedelige fjæs, og har ikke en gang lavet 10 forskellige shoots, og I giver hende "Fashion Icon of the Decade? Tragisk, skriver en bruger på Twitter.

Artiklen fortsætter efter tweetet

En Twitter-bruger går endda så langt, som at sammenligne Kendall Jenner med den morddømte Oscar Pistorius, der i 2013 skød og dræbte sin kæreste.

- At give Kendall Jenner prisen som "Fashion Icon of the Decade", er som at give Oscar Pistorius prisen som årtiets ægtemand, skriver brugeren på Twitter.

Artiklen fortsætter efter tweetet

Kendall selv har dog ikke meget at sige til sine mange haters.

Hun er dog glad for at modtage prisen.

- Tak for den uendelige kærlighed, skrev hun på Twitter, da nyheden, om at hun fik prisen, kom.

Artiklen fortsætter efter tweetet

Historien om, at Kendall Jenner modtager prisen som "Fashion Icon of the Decade" kommer på samme tid med, at hun er blevet droppet af Victoria's Secret til deres traditionsrige modeshow, der i år skal afholdes i Shanghai.

Og det er ikke første gang, at Kendall finder sig selv i midten af en skandale i år.

Hun har nemlig været igennem lidt af et stormvejr i løbet af året. Blandt andet var hun frontfiguren i en Pepsi-reklame, der meget hurtigt blev mødt af vrede fra fans og andre, og i sidste ende endte det med, at Pepsi måtte trække reklamen tilbage.

En anden af Kendalls skandaler i 2017, var da hun ramte forsiden af Vogue India i anledning af deres 10 års jubilæum.

For hvad der egentlig skulle have været en fejring af den indiske modeindustri blev hurtigt til mange negative indlæg mod Kendall Jenner. Folk kunne nemlig ikke forstå, hvorfor hun skulle være på forsiden af bladet, når nu det handlede om at hylde indisk mode.

Det var også i år, at Kendall kom i problemer i forbindelse med den skandaløse Fyre-festival, her havde hun været med til at promovere festivalen med en lang række Instagram-posts, som hun var blevet betalt gode penge for. Billederne har hun efterfølgende slettet, men ifølge flere amerikanske medier, så fik hun 1,5 millioner kroner pr. billede.

Du kan se flere billeder af Kendall Jenner i galleriet herunder

Kendall Jenner juli 2016

Sponsoreret indhold