Victoria's Secret dropper Kendall Jenner

Victoria\'s Secrets legendariske modeshow løb af stablen i Paris d. 30. november 2016. Store stjerner som Kendall Jenner, Gigi Hadid og danske Josephine Skriver var med i showet. Lady Gaga, Bruno Mars og The Weeknd optrådte alle ved showet.

Victoria's Secrets legendariske modeshow løb af stablen i Paris d. 30. november 2016. Store stjerner som Kendall Jenner, Gigi Hadid og danske Josephine Skriver var med i showet. Lady Gaga, Bruno Mars og The Weeknd optrådte alle ved showet.

Foto: All Over

Kendall Jenner fik sidste år sin debut på Victoria's Secret-catwalken, men nu tyder noget på, at hun er røget ud i kulden igen.

Kendall er nemlig ikke på listen over modeller, der skal optræde til Victoria's Secret store show til efteråret, det skriver Life&Style. Det samme gælder Kendalls to veninder Gigi og Bella Hadid. 

Listen over piger, der allerede er blevet bekræftet til modeshowet, tæller lige nu 57 piger. Sidste år var listen på bare 54 piger. 

Altså skulle Victoria's Secret vælge at have mange flere piger med i årets line-up i forhold til sidste år, hvis der skal være plads til Kendall, Gigi og Bella. 

Hverken Kendall, Gigi eller Bella nåede nogensinde at blive officielle engle hos Victoria's Secret, alligevel fik Kendall dog lov til at bære vinger ved sidste års modeshow, og det var noget, der fik flere fans til at hidse sig op, da flere af de officielle engle ikke fik lov til at gå med vinger ved modeshowet. 

Blandt de piger, der vender tilbage til catwalken kommer blandt andet Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Martha Hunt, Lais Ribeiro, Sara Sampaio, Romee Strijd, Stella Maxwell, Taylor Hill, og selvfølgelig danske Josephine Skriver.

Victoria's Secret-modeshowet bliver set af flere millioner TV-seere verden over. Sidste år blev showet optaget i Paris, og i år går der rygter om, at det skal afholdes i Shanghai. 

Samtidig med, at catwalken er fyldt med flotte piger, så er nogle af tidens største stjerner på catwalken for at optræde. Sidste år var det blandt andet Lady Gaga og The Weeknd

Endnu en nedtur for Kendall

At Kendall Jenner nu bliver droppet af Victoria's Secret er bare endnu en nedtur for modellen i 2017.
 
 
Blandt andet var hun frontfiguren i en Pepsi-reklame, der meget hurtigt blev mødt af vrede fra fans og andre, og i sidste ende endte det med, at Pepsi måtte trække reklamen tilbage. 

En anden af Kendalls skandaler i 2017, var da hun ramte forsiden af Vogue India i anledning af deres 10 års jubilæum.

For hvad der egentlig skulle have været en fejring af den indiske modeindustri blev hurtigt til mange negative indlæg mod Kendall Jenner. Folk kunne nemlig ikke forstå, hvorfor hun skulle være på forsiden af bladet, når nu det handlede om at hylde indisk mode. 

Det var også i år, at Kendall kom i problemer i forbindelse med den skandaløse Fyre-festival, her havde hun været med til at promovere festivalen med en lang række Instagram-posts, som hun var blevet betalt gode penge for. Billederne har hun efterfølgende slettet, men ifølge flere amerikanske medier, så fik hun 1,5 millioner kroner pr. billede. 

Du kan se ALLE billederne fra sidste års Victoria's Secret-modeshow, hvor både Kendall Jenner, Gigi Hadid og Bella Hadid var med, i galleriet herunder

Victoria's Secret modeshow 2016

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close