Krimi 29. september 2021

Jagten fortsætter: Fangede denne familie Brian Laundrie på en selfie?

Nu viser det sig, at familien Laundrie tog ophold på en campingplads i Florida i dagene efter Gabbys forsvinden. Naboerne, en familie der også camperede på Fort De Soto, mener at have et billede derfra, hvor den efterlyste Brian kommer gående i baggrunden
Foto: YouTube, NBC2 News, Fox 13

Mens hans svigerforældre var syge af bekymring over datteren Gabby Petito, tog Brian Laundrie med sine egne forældre på campingtur til Fort De Soto i Pinellas County, Florida.

Det fremgår af indtjekningerne på campingpladsen den 6. september, hvor forældrene Roberta og Christopher ankom i deres røde bil og store, hvide camper.

Familiens advokat Steve Bertolino har ligeledes bekræftet, at forældrene var på Fort De Solo frem til den 8. september.

Men til stede midt i den frodige Florida-natur var også en anden familie fra Fort Myers. Faktisk var de i løbet af de pågældende dage naboer til familien Laundrie.

Se indslaget og interviewet med familien på NBC2 her: 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Marci Newsom fortæller til NBC2 News:

- Vi tjekkede ind på Labour Day (mandag d. 6. september red.), og de var på campingpladsen. De tjekkede ind lige ved siden af os.

Medlemmerne af Newsom-familien har selvfølgelig været tilbage i kamerarullen siden af ren nysgerrighed. Og på et af billederne lader det til, at de har fanget USA’s i dag mest jagtede mand, Brian Laundrie.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: YouTube, NBC2 News

Er det mon Brian i baggrunden på familiens feriefoto? (Foto: YouTube, NBC2 News)

I baggrunden på et af Marcis billeder ses en skikkelse med mørke bukser, som kommer gående i retning mod Laundries camper.

Kendt Dusørjæger blander sig

Tirsdag kunne man læse, hvordan den farverige tv-personlighed og dusørjæger Duane Chapman, kendt som Dog the Bounty Hunter, påstod, at han har optagelser af familien Laundrie, der ankommer på en Fort De Soto, men siden forlader den – uden deres søn Brian.

Det fik myndighederne til at se nærmere på området, selvom de hidtil har koncentreret efterforskningen omkring det sumpede Carlton Reserve længere nordpå.

Ifølge Dog the Bounty Hunter har han fået over 1000 henvendelser fra folk, der har set til Laundrie på campingpladsen.

Spørger man politiet, som Fox har gjort, svarer de dog, at de ikke har fået nogen tips eller hørt fra nogen, der skulle have set Brian i Fort De Soto.

- Meld dig selv!

Tidligere har folk ment at have set Brian Laundrie, der set af blevet set af forældrene om morgenen den 14. september - påstår de. 

Den 23-årige mand - eller folk der ligner ham - er blevet spottet på et vildtkamera i Florida, på en restaurant i Mexico og med tomlen oppe langs en landevej i Alabama.  

FBI og Petitos advokat sendte en bøn ud til netop den mistænkte og efterlyste Brian onsdag. 

- Meld dig selv, lød deres klare opfordring. 

Sponsoreret indhold