Kongelige25. marts 2024 (opd. 25. marts 2024)

Medie: Prins Harry og Meghan rækker ud til Kate Middleton efter kræftdiagnose

Udover deres offentlige reaktion på Kate Middletons kræftdiagnose har prins Harry og Meghan Markle også rakt ud til kronprinsessen i privaten
Forholdet mellem de britiske prinsebrødre har de seneste par år ikke været en dans på roser.
Forholdet mellem de britiske prinsebrødre har de seneste par år ikke været en dans på roser.
 Foto: Martin Meissner/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Meghan Markle og prins Harry slettet af Buckingham Palace

Prins Harry og Megan Markle var ikke længe om at reagere, da nyheden om Kate Middletons sygdom fredag ramte overskrifterne.

Kort efter udstedte parret en offentlig meddelelse, hvor de ønskede kronprinsessen god bedring.

- Vi ønsker Kate og hendes familie alt det bedste, og vi håber, at hun kan hele i fred og ro, lød beskeden.

Men ifølge flere internationale medier, heriblandt Page Six, har parret også valgt at række privat ud til Kate Middleton.

Det er dog ingen hemmelighed, at der de seneste år har været knas i den britiske kongefamilie, og forholdet mellem de to prinsebrødre har ikke ligefrem været en dans på roser, efter Harry og Meghan i 2020 valgte at træde tilbage som fremtrædende medlemmer af den royale familie.

Harry og Meghan havde angiveligt heller ikke fået besked om den alvorlige nyhed, før Middleton selv delte den med resten af verden.

Alligevel tyder det på, at sygdom muligvis kan bringe familien tættere sammen.

Det har den 39-årige prins Harry i hvert fald tidligere på året udtalt i et interview i forbindelse med, at hans far har fået konstateret kræft.

- Hør her, jeg elsker min familie. Det faktum, at jeg havde mulighed for at hoppe på et fly og tage hen og se ham (kong Charles red.) og bruge tid med ham, det er er jeg taknemmelig for. Jeg tror, at enhver sygdom bringer familier sammen, lød det fra prinsen dengang.

Middleton ramt af kræft

Fredag afslørede Kate Middleton, at hendes fravær fra offentligheden skyldes, at hun har været ramt af kræft. I en video på Instagram satte den 42-årige prinsesse ord på, hvad hun de seneste måneder er gået i gennem.

- I januar gennemgik jeg en stor maveoperation i London, og dengang troede man ikke, at min diagnose var kræft. Operationen var vellykket. Tests efter operationen fandt dog kræft.

- Mit lægeteam anbefalede derfor, at jeg skulle gennemgå et forløb med forebyggende kemoterapi, og jeg er nu i de tidlige stadier af den behandling, lød forklaringen blandt andet.

Du kan læse hele den rørende besked her.

Sponsoreret indhold