Kongelige19. marts 2024 (opd. 20. marts 2024)

Av! Meghan Markle og prins Harry er blevet slettet af Buckingham Palace

Midt i KateGate har det britiske kongehus haft travlt med at fjerne Meghan Markle og prins Harry fra den officielle hjemmeside
Prins Harry og Meghan Markle er forsvundet fra den officielle hjemmeside.
Prins Harry og Meghan Markle er forsvundet fra den officielle hjemmeside.
 Foto: Timothy A. Clary/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Meghan Markle overrasker med ny profil på Instagram

Man skulle tro, at Buckingham Palace har nok at se til med en kræftramt kong Charles, en potentielt utro prins William og en "forsvunden" prinsesse Kate.

Især sidstnævnte har de seneste dage trukket massive overskrifter over hele verden, fordi den 42-årige prinsesse af Wales har været noget nær forsvundet siden første juledag.

Midt i al den royale Kate-drama har webmasteren af den officielle royale hjemmeside i Storbritannien dog haft travlt med ordne andre digitale sager end at forhindre prinsesse Kate i at dele manipulerede billeder af sig selv og sine børn i et forsøg på at få det hele til at ligne et glansbillede.

Det viser sig nemlig, at Sussex-parret Meghan Markle og prins Harry, der før i tiden plejede at figurere på den officielle side med hver deres profil, billede og tekst, nu er blevet slettet. Det har X-profilen Gert's Royals været den første til at bemærke.

I stedet må Meghan og Harry nu nøjes med at dele en biografi, der er blevet placeret absolut nederst på hjemmesiden - lige efter et billede af den skandaleramte prins Andrew.

- Som det blev annonceret i januar 2020, er hertugen og hertuginden af Sussex trådt tilbage fra deres roller som arbejdende medlemmer af den royale familie, står der.

Man har dog været flinke nok til at nævne en række af prins Harrys imponerende præstationer blandt andet i hæren og grundlæggelsen af de årlige Invictus Games for mænd og kvinder, der er blevet såret i kamp.

Meghan Markle derimod fremhæves for sin tid som hovedrolleindehaver i tv-serien "Suits".

Prins Harry og Meghan Markle blev gift ved et storslået bryllup i maj 2018. Godt to år senere sagde de farvel til livet som royale. 
Prins Harry og Meghan Markle blev gift ved et storslået bryllup i maj 2018. Godt to år senere sagde de farvel til livet som royale.
 Foto: Ritzau Scanpix

Der har i årevis floreret rygter om, at der er dårlig stemning mellem Sussex-parret og resten af Windsor-familien.

Noget, som den 39-årige prins Harry bekræftede i sin opsigtsvækkende selvbiografi "Reserven", der kom på gaden i januar 2023.

Her fortæller han blandt andet om sit anstrengte forhold til storebror prins William.

Sponsoreret indhold