Hertuginde Meghan vil føde hjemme

Meghan bliver til foråret mor for første gang.

Meghan bliver til foråret mor for første gang.

Foto: MEGA

Til foråret bliver prins Harry, 34, og hertuginde Meghan, 37, forældre for første gang

Men hvor hendes svigerinde, hertuginde Kate, har født alle sine tre børn i Lindo Wing på St. Mary's Hospital i London, så ønsker Meghan angiveligt at føde hjemme. Det skriver magasinet Vanity Fair.  

Denne gave kan du nyde hjemme i stuen.

Både prins Harrys mor, afdøde prinsesse Diana, og hertuginde Kate stod få timer efter at have født klar til at få taget fotos med den lille ny ude foran fødegangen, men det er Meghan altså ikke interesseret i. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Prinsesse Diana og prins Charles i 1982 med prins William og hertuginde Kate og prins William med prins George i 2013.

Prinsesse Diana og prins Charles i 1982 med prins William og hertuginde Kate og prins William med prins George i 2013. Foto: MEGA

Vanity Fair skriver, at Meghan i stedet overvejer at føde i deres nye hjem i Frogmore Cottage i Windsor, hvor hun og prins Harry flytter ind en gang i det nye år

Der er dog ikke taget en endelig beslutning endnu, og en mulighed er også, at Meghan vælger at føde på et hospital i Windsor, der ligger tættere på deres nye hjem end St. Mary's Hospital i London. 

Vanity Fair skriver, at fordi Meghan er førstegangsfødende, så vil lægerne højst sandsynligt anbefale hende at føde på et hospital. 

En ting angående fødslen bliver dog sikker: Meghans mor, Doria Ragland, kommer til at være med, når hendes barnebarn kommer til verden. 

- Doria har planer om at være der meget, når babyen ankommer, og der er planer om at indrette plads til hende i deres nye hjem, afslører en kilde over for Vanity Fair

- Hun vil gerne hjælpe Meghan og Harry så meget som muligt med babyen. Doria er involveret, og hvis hun er involveret, vil hun opmuntre Meg til at gå efter en naturlig fødsel, lyder det yderligere. 

Det har tidligere været fremme, at Doria Ragland to kurser med speciale i at tage sig af nyfødte

Dronning Elizabeth fødte også alle sine fire børn hjemme: Prins Charles, prins Andrew og prins Edward blev alle født på Buckingham Palace, mens prinsesse Anne kom til verden i Clarence House.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close