Harry og Meghan flytter væk fra William og Kate

I den britiske presse bliver Meghan, Harry, William og Kate kaldt \

I den britiske presse bliver Meghan, Harry, William og Kate kaldt "the fab four", men den æra er muligvis forbi.

Foto: MEGA

Tidligere skrev flere britiske medier, at prins Harry og hertuginde Meghan ønskede at gå egne veje og ikke længere dele hof med prins William og hertuginde Kate. 

Nu skriver britiske The Sun, at Harry og Meghan, der til foråret bliver forældre til deres første barn, allerede nu er ved at tage de første skridt til at danne deres egen husholdning. 

Hertugen og hertuginden af Sussex har nemlig planer om at flytte ud af Kensington Palace, hvor William og Kate også bor, og rykke ind i Frogmore Cottage ved Windsor Castle. Det var også på Windsor Castle, at parret blev gift i maj

Deres nye hjem vil ifølge The Sun blive indrettet med et børneværelse, et træningslokale og yogarum, da Meghan er stor fan af at dyrke yoga. 

Boligen, der rummer 10 soveværelser, kræver noget renovering, da den for tiden er delt op i fem personaleboliger, men parret har planer om at flytte ind i 2019. 

- Den oprindelige plan var, at Harry og Meghan skulle flytte ud af hytten på Kensingtons Palaces grund og flytte ind i en af de store lejligheder (på Kensington Palace, red.), afslører en royal kilde til The Sun

- Men der har været lidt spændinger mellem brødrene, afslører insideren. 

- Nu øsnker Harry og Meghan ikke at bo ved siden af William og Kate og vil slå sig ned for sig selv, lyder det fra kilden. 

- De har brug for mere plads og håber, at Frogmore Cottage er klar til, når de får babyen, forklarer kilden. 

Tidligere på måneden rapporterede flere britiske medier, at Harry og Meghan ønskede at bryde med William og Kate

De to brødre, på henholdsvis 36 og 34 år, har, efter de er blevet gift, bevæget sig i mere forskellige retninger, og derfor overvejer de ifølge The Sunday Times at dele deres fælles husholdning på Kensington Palace op og danne hver deres hof. 

Splittelsen af Kensington Palace skal angiveligt reflektere de vidt forskellige ansvar, de to prinser kommer til at påtage sig i det britiske kongehus, hvor William en dag skal blive konge efter sin far.

- Brødrene har støttet sig til hinanden og set efter hinanden, siden deres mor død. Men nu har de deres egne familier, de har ikke længere brug for hinanden som før, røber en kilde over for The Sunday Times

Artiklen fortsætter under billedet. 

William var blot 15 og Harry var 12, da de mistede deres mor. Foto: MEGA

Prins Harry og hertuginde Meghan bliver forældre for første gang til foråret, mens prins William og hertuginde Kate har børnene George på fem, Charlotte på tre og Louis på seks måneder. 

- At Meghan er kommet til har ændret dynamikken i forholdet rigtig meget, vurderer forfatteren Sally Bedell Smith over for det amerikanske ugeblad People.

- Det er uundgåeligt og praktisk, fordi det giver Harry og Meghan noget frihed til at opbygge deres egne interesser og velgørenhedsarbejde, tilføjer forfatteren om bruddet. 

- Meghan har meget stærke meninger om, hvad hun er interesseret i, og det er måske også, hvad Harry er interesseret i, men ikke William og Kate, vurderer den royale forfatter. 

Prins Harry og hertuginde Meghan har netop afsluttet en 16 dage lange rundtur i Australien, Fiji, Tonga og New Zealand. 

Hertuginden holdt hele tre taler, blandt andet en tale, hvor hun hyldede kvinders ret til at stemme. 

På de sociale medier har parret også været meget mere personlige, end man ellers ser. 

Parret delte et billede, som prins Harry selv havde taget, hvor Meghan stod og aede sin voksende mave

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close