Rygterne tager til: Meghan og Harry venter tvillinger

Prins Harry og hertuginde Meghan ved årets Royal Variety.

Prins Harry og hertuginde Meghan ved årets Royal Variety.

Foto: MEGA

Venter Harry og Meghan tvillinger?

Det spørgsmål har flere royalister stillet sig selv i ugens løb.

For rygterne om en tvillingegraviditet har taget til i styrke de seneste dage. 

Indtil videre har Kensington Palace dog ikke valgt at kommentere rygterne. 

Men rygterne, om at der er tvilling på vej for Harry og Meghan, fik fornyet liv, da det store spilfirma Paddy Power tidligere på ugen lukkede ned for muligheden for at spille på en tvillingefødsel.

- En unormal mængde af spil på, om Meghan og Harry får tvilinger, har tvunget os til at stoppe spillet her til morgen, skrev Paddy Power tidligere på ugen i en pressemeddelelse

- Siden dagen begyndte, har strømmen af spil fået os til at tro, at der er nogen, der ved mere, end vi ved, står der også i pressemeddelelsen

Det er ikke første gang, at Paddy Power indstiller spil på nyheder om Meghan og Harry. Både ved forlovelsen og annonceringen af graviditeten oplevede bookmakeren, at der blev spillet unormalt mange spil på parret i dagene op til annonceringerne.

Det har fået bookmakerne til at tro, at insidere ved det britiske kongehus deler nyhederne før tid. 

DR har tidligere beskrevet, hvordan chancen for at få tvillinger stiger i takt med kvindens alder. 

Hertuginde Meghan er 37 år, når bliver mor for første gang. Til sammenligning var kronprinsesse Mary 38 år, da hun blev mor til tvillingerne Vincent og Josephine.

Artiklen fortsætter efter billedet

Hertuginde Meghan og prins Harry tilbringer oktober-måned “downunder”, hvor parret – der venter deres første barn sammen – blandt andet vil besøge Australien, New Zealand, Tonga og Fiji. Det er parrets første officielle visit ”downunder”.

Harry og Meghan tilbragte oktober i Australien. Turen foregik i dagene efter, at graviditeten var blevet annonceret. (Foto: MEGA)

Parret annoncerede deres kommende familieforøgelse den 15. oktober. 

Det var mindre end et år efter forlovelsen.

Det var 27. november sidste år, at parret stod frem og afslørede deres forlovelse. I et TV-interview med BBC-journalisten Mishal Husain samme dag afslørede den dengang 33-årige prins og hans tre år ældre kæreste, at han friede til hende, mens han var i gang med at lave mad i hans hjem Nottingham Cottage på Kensington Palace.

- Han forsøgte at stege en kylling, og det var bare en fantastisk overraskelse, fortalte en lykkelig og meget forelsket Meghan Markle ifølge Daily Mail, da parret gik på TV-skærmene og fortalte om deres forlovelse.
 
Meghan Markle tilføjede, at det var ”sødt, naturligt og meget romantisk”, og at frieriet skete på en ”helt almindelig aften” for parret.
 
Prins Harry tilføjede under interviewet:
 
 
Og det er ikke en hvilken som helst ring, som prins Harry satte på Meghan Markles venstre ringfinger.

Den smukke forlovelsesring, som det forelskede par fremviste i slutningen af november i The Sunken Gardens ved Kensington Palace, består af to yderdiamanter, som var en del af prinsesse Dianas smykkesamling.

Desuden indeholder forlovelsesringen også en central diamant, der er hentet fra Botswana, hvor parret var på safaritur tilbage i september.

De tre diamanter er indfattet i en guldring, og samlet har ringen - der har i alt 2,5 karat diamanter - en værdi af mindst 500.000 danske kroner.

Parret blev gift den 19. maj i år. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close