Er Meghan gravid? Mor gør sig klar til barnebarn

Meghan Markle med sin mor, Doria Ragland.

Meghan Markle med sin mor, Doria Ragland.

Foto: MEGA

I sidste uge viste hertuginde Meghan, 37, sig i en kjole, der bulede om maven, og det affødte selvfølgelig straks graviditetsrygter

Og nu har den britiske avis Daily Star opsnappet en historie, der fyrer endnu mere op under rygterne om, at hertuginde Meghan og prins Harry skal være forældre. 

Ifølge Daily Star er hertuginde Meghans 62-årige mor begyndt at tage kurser i babypleje, og ud fra det deducerer avisen naturligvis, at der er et barnebarn på vej. 

På kurset lærer den måske kommende mormor væsentlige ting om at tage sig af en baby, blandt andet førstehjælp.

- Doria har taget kurser med speciale i at tage sig af nyfødte hos Cradle Company i Pasadena, Los Angeles, røber en kilde til Daily Star

Doria Ragland har prøvet at være så diskret som muligt, så det ikke kommer frem, at hun gør klar til et kommende barnebarn. 

- To af lærerne, Brandi og Hannah, underviser Doria i hendes hjem en halv time væk for at undgå at tiltrække uønsket opmærksomhed, forklarer insideren. 

For nylig kom det frem, at Doria Ragland i al hemmelighed er rejst fra USA til Storbrittanien for at trøste sin datter

Hertuginde Meghans far, Thomas Markle, har flere gange i løbet af de seneste måneder gjort sig uheldigt bemærket, når han har givet interviews til medier verden over. 

I juli gav han flere interviews, hvor han fortalte, at Meghan havde skåret ham helt ud af sit liv.

- Jeg er virkelig såret over, at hun har slået hånden af mig. Jeg plejede at have hendes telefonnummer og numre til hendes assistenter på slottet, men efter jeg sagde nogle kritiske ord om den royale familie, har alt ændret sig, fortalte Thomas Markle i et interview med DailyMail.

Thomas Markles gentagende vane med at give kritiske interviews til medier verden over har gjort, at Meghan har søgt hjælp hos sin mor Doria Ragland.

Således fløj hun fra Los Angeles til England for at trøste og støtte datteren.

Ifølge DailyMail, så skulle Doria Ragland være fløjet til England flere gange i løbet af sommeren, hvor hun i al hemmelighed har boet hos Meghan og Harry i deres hjem i Oxfordshire. 

Selvom Thomas Markle altså påstår, at Meghan har skåret ham helt ud af sit liv, så skulle det ikke være hele sandheden.

DailyMail har talt med flere kilder, der fortæller, at Meghan gerne vil have et forhold til sin far, men at hun lige nu har brug for at trække vejret, inden hun genoptager relationen.

Artiklen fortsætter efter billedet


Meghan og Harrys officielle bryllupsbillede. (Foto: MEGA)

Problemerne mellem Meghan og hendes far Thomas Markle startede allerede før brylluppet i maj.

I ugerne op til brylluppet havde Thomas Markle nemlig lavet flere aftaler med paparazzi-fotografer, der sørgede for at tage en masse billeder af ham i forskellige situationer.

Daily Mail var kommet i besiddelse af videoovervågning, der afslørede, at Thomas Markle ved flere lejligheder var mødtes med fotografen Jeff Rayner for at tage billeder. De havde desuden talt med det personale, der arbejdede de steder, hvor Thomas Markle var blevet fotograferet, og de bekræftede, at billederne var opstillede.  

Der var tale om tre lejligheder: Ét hvor Thomas Markle surfer på en internetcafe, ét hvor han får taget mål til et jakkesæt, og ét hvor han sidder og kigger i en bog om britisk historie. 

Den pinlige situation gjorde, at Thomas Markle meldte fra til datterens store dag

Thomas Markle fortalte nemlig kort før brylluppet, at han som følge af en hjerteoperation var blevet forhindret i at deltage. Han havde således gennemgået en operation i hjertet på Sharp Chula Vista Medical Center i Tijuana, Mexico 16. maj – tre dage før brylluppet.

Efterfølgende viste det sig, at han havde opdigtet historien.

Artiklen fortsætter efter billedet

 

Efter vielsen kom det frem, at Meghan Markle slet ikke talte med sin far på bryllupsdagen. Det skrev US Weekly

Han gav også et interview til amerikanske TMZ, hvor han fortalte, hvordan det var at se datterens bryllup på TV-skærmen.

- Min baby ser så smuk ud, og hun ser meget glad ud. Jeg ville ønske, at jeg var der og jeg ønsker dem al kærlighed og lykke, fortalte Thomas Markle Sr. til TMZ.

Da det kom frem, at Meghan Markles far ikke ville være til stede ved brylluppet i maj, udsendte hun en pressemeddelelse, hvor hun ønskede, at man ville give hendes far fred

- Desværre kommer min far ikke til at være med til brylluppet. Jeg har altid holdt af min far og håber, at han kan få den fred, han har brug for, så han kan fokusere på sit helbred, lød det i udtalelsen fra Meghan Markle. 

- Jeg vil gerne takke alle, som er kommet med storsindede og støttende beskeder. I skal vide, at Harry og jeg ser frem til at dele vores specielle dag med jer på lørdag, tilføjede hun i den korte udtalelse. 

Artiklen fortsætter efter tweetet
 

Det var 27. november sidste år, at parret stod frem og afslørede deres forlovelse. I et TV-interview med BBC-journalisten Mishal Husain samme dag afslørede den dengang 33-årige prins og hans tre år ældre kæreste, at han friede til hende, mens han var i gang med at lave mad i hans hjem Nottingham Cottage på Kensington Palace.

- Han forsøgte at stege en kylling, og det var bare en fantastisk overraskelse, fortalte en lykkelig og meget forelsket Meghan Markle ifølge Daily Mail, da parret gik på TV-skærmene og fortalte om deres forlovelse.
 
Meghan Markle tilføjede, at det var ”sødt, naturligt og meget romantisk”, og at frieriet skete på en ”helt almindelig aften” for parret.
 
Prins Harry tilføjede under interviewet:
 
 
Og det er ikke en hvilken som helst ring, som prins Harry satte på Meghan Markles venstre ringfinger.

Den smukke forlovelsesring, som det forelskede par fremviste i slutningen af november i The Sunken Gardens ved Kensington Palace, består af to yderdiamanter, som var en del af prinsesse Dianas smykkesamling.

Desuden indeholder forlovelsesringen også en central diamant, der er hentet fra Botswana, hvor parret var på safaritur tilbage i september.

De tre diamanter er indfattet i en guldring, og samlet har ringen - der har i alt 2,5 karat diamanter - en værdi af mindst 500.000 danske kroner.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close