Kongelige15. oktober 2018

Kensington Palace bekræfter: Hertuginde Meghan er gravid

Hertuginde Meghan og prins Harry venter deres første barn sammen
https://imgix.seoghoer.dk/mega226162_001.jpg
 Foto: MEGA

Hertuginde Meghan er er gravid.

Det bekræfter Kensington Palace på Twitter.

- Deres kongelige højheder hertugen og hertuginden af Sussex er stolte over at kunne annoncere, at hertuginden af Sussex venter en baby i foråret 2019, skriver Kensington Palace på Twitter.

Artiklen fortsætter efter tweetet

Der har længe været rygter om, at Meghan og Harry skulle vente deres første barn sammen.

Det er dog først i dag, at den søde nyhed er blevet bekræftet.

Det sker samtidig med, at Harry og Meghan er på deres første officielle udlandsrejse til Australien. Parret landede mandag morgen i Australien.

Under et år siden forlovelse

Det var 27. november sidste år, at parret stod frem og afslørede deres forlovelse. I et TV-interview med BBC-journalisten Mishal Husain samme dag afslørede den dengang 33-årige prins og hans tre år ældre kæreste, at han friede til hende, mens han var i gang med at lave mad i hans hjem Nottingham Cottage på Kensington Palace.

- Han forsøgte at stege en kylling, og det var bare en fantastisk overraskelse, fortalte en lykkelig og meget forelsket Meghan Markle ifølge Daily Mail, da parret gik på TV-skærmene og fortalte om deres forlovelse. Meghan Markle tilføjede, at det var ”sødt, naturligt og meget romantisk”, og at frieriet skete på en ”helt almindelig aften” for parret. Prins Harry tilføjede under interviewet: - Hun lod mig ikke engang blive færdig, hun sagde ”må jeg svare ja”, og jeg sagde ”ja”, og så krammede vi, og jeg havde en ring i hånden, og jeg udbrød ”kan jeg give dig ringen”, og hun svarede ”åh ja, ringen!”. Og det er ikke en hvilken som helst ring, som prins Harry satte på Meghan Markles venstre ringfinger.

Den smukke forlovelsesring, som det forelskede par fremviste i slutningen af november i The Sunken Gardens ved Kensington Palace, består af to yderdiamanter, som var en del af prinsesse Dianas smykkesamling.

Desuden indeholder forlovelsesringen også en central diamant, der er hentet fra Botswana, hvor parret var på safaritur tilbage i september.

De tre diamanter er indfattet i en guldring, og samlet har ringen - der har i alt 2,5 karat diamanter - en værdi af mindst 500.000 danske kroner.

Parret blev gift den 19. maj i år.

Se flere billeder af Harry og Meghan i galleriet herunder

Prins Harry og hertuginde Meghan - MEGA

Sponsoreret indhold