Vildt Facebook-udbrud: Astani amok

Susan Astani, 49, har mange spørgsmål og teorier om sin 76-årige mand Christian Kjærs mistede titler.

Susan Astani, 49, har mange spørgsmål og teorier om sin 76-årige mand Christian Kjærs mistede titler.

(Foto: Birger Storm)

Det kan godt være, at Christian Kjær og Susan Astani er flyttet til Schweiz. Men det forhindrer bestemt ikke Susan i at udgyde sine holdninger til Danmark og dronning Margrethe på Facebook.

– Farvel og tak Danmark. Det er rigtigt. Jeg har forladt Danmark, men jeg har et stort spørgsmål, jeg gerne vil dele med jer. Var det mig, der kostede min mand hans royale titler?, spørger Susan.

Selv om Astani formulerer det som et spørgsmål, lader det til, at hun har sine helt egne teorier:

– Var det på grund af mig og min baggrund, at Christian skulle miste sine titler? Eller var det bare en god undskyldning? Mere end 50 års venskab med prins Henrik betød intet. 50 år i det danske erhvervsliv var intet! Dette er spørgsmål, jeg har haft i mit hoved, siden det skete, skriver hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Susan sammenligner dronning Margrethe med den gamle iranske konge, Mohammad Reza Pahlavi, og dennes tredje kone, Farah, i sit Facebook-udbrud.

Susan sammenligner dronning Margrethe med den gamle iranske konge, Mohammad Reza Pahlavi, og dennes tredje kone, Farah, i sit Facebook-udbrud. (Foto: Facebook (Susan Astani))

Ingen kom til skade

I februar blev Kjær idømt 30 dages betinget fængsel for at have påkørt en official ved et cykelløb nær sit hjem Sandbjerggaard. Efterfølgende fratog dronningen ham hans ordener og titler. Hr. Kjær var ikke længere hofjægermester og ridder af Dannebrog. En knytnæve direkte i ansigtet på den kongetro mand, der var prins Henriks bedste ven.

– Der var to mennesker, der fortalte en historie i retten. Ingen kom til skade. Ingen materiel skade. Intet skete – det var bare to mod én. Det kostede Christian kørekortet, skriver Susan, der også tørt konstaterer, at Christian har kørekort i et andet land.

Million til Margrethe

Astani spekulerer i, om det havde hjulpet, hvis hun havde givet en million kroner til dronning Margrethe.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Astani spekulerer på, om en gave på en million kroner til dronning Margrethe måske havde hjulpet. (Foto: Hanne Juul)

– Måske hvis jeg var rig nok og som Christians ekskæreste bruger en million til en gave til dronningen, kunne han så beholde sine titler og kunne jeg så også få en? Men jeg er fra Persien (nutidens Iran, red.) med det ældste monarki i hele verden, og min verden er tydeligvis en helt anden sammenlignet med det danske monarki. Det er ikke fair, slutter Astani sit yderst kryptiske Facebook-udbrud.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close