Nyheder27. december 2016

Susan Astani: Får slot i julegave

Christian Kjærs hustru Susan Astani har overtaget fynsk slot til intet mindre end 11,9 millioner kroner.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-54716.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Christian Kjærs hustru Susan Astani er blevet slotsejer.

Den 46-årige læge med de iranske rødder har ifølge tinglysningen betalt 11,9 mio. kroner for Sophienlyst Slot, som har 17 værelser og ligger naturskønt syd for Middelfart.

Dermed sikrede Susan Astani sig en klækkelig rabat, idet slottet - der har været benyttet som kursusejendom - var sat til salg for 15 mio. kroner.

De 11,9 mio. kroner, som Susan Astani har betalt, er et rent røverkøb for en ejendom med spir, bladguldsprydet facade og hele to swimmingpools.

I SE og HØR, der udkommer i morgen onsdag, kan du læse hele historien og alt om baggrunden for Susan Astanis køb af slottet.

Der er nemlig tale om meget mere end blot en sædvanlig slotshandel. Som læge har Susan Astani nemlig ikke en indkomst, der kan kaste en så ekstravagant bolig af sig - det har hendes ægtemand Christian Kjær derimod.

Slottet kan altså let klassifceres som en af årets absolutte julegaver, og går smukt hånd i hånd med en af de andre gaver Christian Kjær har foræret sin hustru - nemlig en spritny rød Ferrari til den nette sum af godt fire millioner kroner.

Sponsoreret indhold