Kendte4. november 2019

Vild scoring: Så meget tjente Bendtner på kontroversielt underbukse-stunt

Det gav ret så mange penge i lommen, da Nicklas Bendtner ganske kontroversielt hev op i bluse og flashede underhyler i en kamp
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20191104-112037-d_7mb.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Det er ingen hemmelighed, at der er penge i at hedde Nicklas Bendtner. Boldjongløren har således tjent millioner af kroner, mens han har rendt rundt på grønsværen.

Det er dog ikke alle kroner, der er blevet tjent lige fornuftigt – omkring to millioner kroner blev nemlig tjent på ganske kontroversielt vis tilbage i juni 2012, afslører Nicklas Bendtner nu i sin nye bog, ”Begge sider”.

- To millioner er alligevel en sjat. Og det kan også blive sjovt. Et kick, fortæller Nicklas Bendtner om det kontroversielle tilbud, han fik af en bekendt i Londons casinomiljø.

Et irsk bettingfirma ville betale ham ganske meget, hvis han ville flashe deres navn Paddy Power efter en scoring ved slutrunden.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20191104-112037-d_7mb.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Nicklas Bendtner under sit famøse stunt i 2012. Foto: Ritzau Scanpix

Lønnen lød på hele 200.000 pund (svarende til godt 1,7 millioner kroner), og det var for godt til at lade være, forklarer Nicklas Bendtner i sin nye bog.

Han indviede sin mor i den hemmelige plan, og hun bønfaldt ham om at lade være med at skabe endnu en skandale.

- Men det er et tilbud, som jeg ikke rigtigt føler, jeg kan sige nej til. To millioner er alligevel en sjat. Og det kan også blive sjovt. Et kick. Jeg har kedet mig i træningslejren, kedet mig på hotellet. Der skal ske noget, forklarer Nicklas Bendtner i sin nye bog.

Under kampen mod Portugal gør Nicklas Bendtner så ”sit arbejde færdigt”, efter han har scoret – og efter kampen gik pressen fuldstændig amok, konstaterer fodboldspilleren i sin nye bog.

- Først undrer journalisterne sig over mit stunt. Hvad gik det lige ud på? Dernæst vender vreden sig mod UEFA. Det europæiske fodboldforbund idømmer mig en bøde på 100.000 euro, næsten 800.000 kroner, mens de klubber, som har racistiske fans med på stadion, slipper langt billigere.

Bøden skal Nicklas Bendtner dog ikke ligge søvnløs over – den betaler Paddy Power nemlig. De har nemlig mangedoblet dagens indtjening takket været Nicklas Bendtner underbukse-stunt.

Sponsoreret indhold