Krimi2. oktober 2019

Ikke en joke: Bendtner taler ud

Nicklas Bendtner udgiver 5. november en bog, hvor han ifølge eget udsagn fortæller om alle skandalerne og livet som fodboldspiller.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bendtner_tsl_2.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Den tidligere landsholdsstjerne i fodbold Nicklas Bendtner havde kun lige fået sat fodlænken om anklen, da han til alles overraskelse annoncerede, at han ville skrive en bog.

Nu er der nyt om projektet, der ville kunne fylde en trilogi.

5. november sender Politikens Forlag Bendtners bog i handlen.

Artiklen forsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/9788740054910.jpg

Forsiden til Nicklas Bendtners nye bog. Foto: Politikens Bogforlag

"Begge Sider" kommer værket til at hedde og er skrevet af Rune Skyum Nielsen.

Det skriver forlaget i en pressemeddelelse.

'Biografien handler blandt andet om at være Amagerdreng med ære og stolthed. Om at kæmpe sig til toppen i verdens hårdeste lige. Om at blæse på hierarkiet og score de første vigtige mål for landsholdet', står der i pressemeddelsen.

Den skandaleramte fodboldspiller Nicklas Bendtner blev i november sidste år idømt 50 dages ubetinget fængsel, efter han overfaldt en taxachauffør.

Straffen blev han idømt tilbage i november i Københavns Byret.

I den nye bog, må man forstå, at Bendtner åbner posen for mange af de sager, der har taget forsider rundt omkring i den danske og internationale presse.

'Efter halvandet årti – skiftevis på toppen og bunden – er Nicklas Bendtner klar til at fortælle sin historie. Vel at mærke hele historien. Råt for usødet. Uden at skåne nogen som helst. Allermindst sig selv,' skriver bomberen fra Amager i pressemeddelelsen.

Nicklas Bendtner skiftede for kort tid siden F.C. København. Kontrakten lyder kun på fire måneder, hvor han skal bevise, at han kan spille fodbold på topplan.

BENDTNERS FEM STØRSTE SKANDALER

- Beruset og til grin i pressen. Efter et kæmpe fodboldnederlag i maj 2009 drak Bendtner sorgerne væk på en engelsk natklub. Den daværende Arsenal-angriber blev så flintrende beruset, at bukserne sad nede om anklerne, da han blev ført ud fra klubben. Udenfor stod en horde af fotografer og forevigede øjeblikket.
- Smadrede luksusbil på vej til træning. I september samme år kører fodboldspilleren galt på vej til træning. Han smadrer sin dyre Ashon Martin til en million kroner, men han selv slipper med lettere skader. - I maj 2012 bliver Bendtner bliver Bendtner stoppet af engelsk politi, men angriberen kan ikke fremvise et kørekort, som han haft mistet få måneder inden. Bilen er heller ikke forsikret, og nummerpladen ikke registreret. Det kommer til at koste ham 46.000 i bøde og sagsomkostninger. - I marts 2013 bliver Bendtner anholdt af politiet. Han har alkohol i blodet og kørt mod færdselsretningen. Promillen lød på 1,75, og det kommer til at koste ham en bøde på 842.222 kroner og en frakendelse af kørekortet. - Allerede i 2014 opfører Nicklas Bendtner sig for første gang upassende overfor en taxachauffør. Ifølge BT knapper fodboldspilleren sine bukser op og pisker taxaen med sit bælte, mens han råbe upassende ord til chaufføren. Bendtner får en bøde fra sin daværende klub på 100.000 pund.

Sponsoreret indhold