Nicklas Bendtners vilde druktur: Sked i bukserne og kørt hjem i trillebør

(Foto: Martin Høien)

Siger man Nicklas Bendtner, siger man helt automatisk også skandaler, drukture og vilde historier.

Netop vilde historier er der formentlig rigeligt af i den tidligere topangribers nye bog "Begge Sider".

Ekstra Bladet har fået et uddrag af den længeventede bog, som udkommer i morgen den 5. november.

Her lægger Bendtner bestemt ikke skjul på, at han i sine yngre dage var ekstremt glad for alkohol og vilde fester.

Artiklen fortsætter under billedet...

Nicklas Bendtner skiftede i sommers til FCK (Foto: Jesper Sunesen)

I bogen fortæller den nuværende FCK-spiller, at han få dage sin første landskamp var så fuld, at han ingenting kan huske fra aftenen, hvor han var til en fødselsdagsfest, skriver Ekstra Bladet.

Til festen drikker Bendtner ikke det store, men pludselig bliver han udfordret til at tømme en falske Fisherman. Og det gør den høje angriber.

- Alt herfra er noget, som jeg har fået fortalt: At jeg besvimer og bliver løftet over i en trillebør. At nogle af drengene kører mig til Otto Liebes Allé, hvor min 14-årige lillebror åbner, afslører Bendtner og fortsætter:

- At mine forældre ikke er hjemme. At jeg bliver båret op til toilettet ovenpå og efterladt med Jannick. At jeg er så langt væk, at jeg både skider i bukserne og brækker mig ud over det hele.

Artiklen fortsætter under billedet...

Nicklas Bendtner, 31, havde ikke mange minutter i fred for fans, da han forleden tog i biografen med sin kæreste Philine Roepstorff, 27, og sønnen Nicholas på otte år.

Bendtner bruger ikke længere tiden på at blive fragtet stangstiv rundt i en trillebør. Nu står den på familietid i biografen med sønnen Nicholas og kæresten Philine Roepstorff (Foto: SE og HØR)

Absolut intet kan amagerdrengen huske fra den vilde aften. Dagen efter skal han møde til sin første landsholdssamling - heller ikke den husker Nicklas meget af.

Ifølge Ekstra Bladet skriver Bendtner videre i bogen "Begge Sider", at han ikke kan huske det store fra sin første træning med landsholdet heller.

"Begge Sider" udkommer i morgen den 5. november, hvor Nicklas Bendtner uden tvivl vil komme med flere vilde afsløringer.

Se Nicklas Bendtner ankomme til retten:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close