Kendte7. oktober 2019

Trine Pallesen optog ”DNA” i udlandet: Røvsygt at rejse

Den 50-årige "DNA"-aktuelle skuespiller Trine Pallesen vil allerhelst filme i Danmark – for her er hun tæt på sine to børn. Ude godt, hjemme bedst.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/trine_pallesen_wen.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Sætningen passer perfekt på 50-årige Trine Pallesen, som for øjeblikket er aktuel i TV 2-serien "DNA" i rollen som politiinspektør.

– I virkeligheden er det nogle gange røvsygt at rejse til udlandet for at arbejde. Det er tidligt op om morgenen, vente på optagelser og så tilbage på et hotelværelse, som ligner alle andre, siger Trine Pallesen til SE og HØR.

Under produktionen af "DNA" var hun bl.a. i Prag med resten af filmholdet.

– Så jeg længes ikke efter at rejse en masse ud, for det tager en masse tid fra min familie og mine børn, fortæller Trine.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/trine_pallesen_wen_3.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Når Trine rejser ud i verden på optagelser, sørger hun for at opleve noget. – Da vi var i Prag og optage "DNA", gik jeg ind i forskellige kirker og hørte musik, så jeg oplevede andet end arbejde og mit hotelværelse. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Hun er mor til Sylvester på 17 og Mathilde på 15 år, som hun fik med sin eksmand Bo Tengberg, der i dag danner par med landets statsminister Mette Frederiksen.

Afhængig af ungerne

Forholdet til børnene betyder, at hun ikke selv er opsøgende over for arbejde i udlandet, og at det skal være en stor eller vigtig rolle, før hun siger ja.

– Jeg har brug for at komme hjem. Man skal ikke underkende, at man bliver fyldt op, når man er sammen med de mennesker, man elsker, siger Trine.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/trine_pallesen_wen_4.jpg
 (Foto Aller Media)

Sammen med sin eksmand, filmfotograf Bo Tengberg, har Trine Pallesen børnene Mathilde, nu 15, og Sylvester, nu 17. Her fotograferet tilbage i 2014. (Foto Aller Media)

Nu hvor hendes unger er blevet teenagere, kan de klare meget selv.

Derfor er det ikke altid for deres skyld, at Trine gerne vil være hjemme.

– Det er nok mest mig, der er afhængig af dem, erkender skuespilleren.

I "DNA" bliver enhver forælders værste mareridt en realitet, da Anders W. Berthelsen i rollen som Rolf får kidnappet sin fem måneder gamle datter.

[node:aller-related-content:3]

– Det er nok vores alles værste tanke at miste et barn.

Jeg ved ikke, om jeg kan sætte mig ind i det. Men jeg kan sætte mig ind i den ængstelse, der følger med, når man får børn.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/trine_pallesen_wen2.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

I "DNA" spiller Trine bl.a. over for Nicolas Bro, 47, og Anders W. Berthelsen, 49. (Foto: Kaspar Wenstrup)

– Når de er små, er det en ting, man er bange for. Men når de er så gamle, som mine børn er nu, så opstår der en anden angst for, at der skal ske dem noget.

Jeg snakker meget med mine veninder om, hvordan man undgår at være bekymret på forhånd, for det gør ikke noget godt for én, og det er spild af tid at være bekymret, lyder det fra Trine.

Natte-aftaler

For at undgå netop det forsøger hun at lave faste aftaler med sine børn, når de bevæger sig alene ud i aften- og nattetimerne.

– Vi har en aftale om, at når de er til fest, så skriver de, når de er på vej hjem, når de er i metroen, og når de er hjemme.

Jeg er enormt taknemmelig for, at de forstår, at det giver mig en ro, og at jeg har brug for, at de gør det, fortæller mor Trine.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/trine_pallesen_i_rejseholdet.jpg
 (Foto: DR)

For knap 20 år siden bragede Trine Pallesen igennem i rollen som Gaby i "Rejseholdet", hvor hun bl.a. spillede over for – og kyssede på – Lars Bom. (Foto: DR)

Hun er da også bevidst om, at hun med årene må give mere og mere slip.

– Man må være til stede i nuet og så lave nogle foranstaltninger om, at man henter og bringer dem, så man ikke skal gå og være bekymret hele tiden, for det er hårdt, siger skuespilleren.

– Jo ældre de bliver, vil jeg nok give lidt mere slip, håber hun.

Du kan opleve Trine Pallesen og følge dramaet på TV 2 mandag klokken 20.

Sponsoreret indhold