SKRÆMMENDE seriemorder: Tog billeder af lig i pelsjakker og med cigarer

Foto: Ritzau Scanpix

Da seriemorderen Bruce McArthur blev anholdt, fandt politiet en række uhyggelige billeder af McArthurs ofre. I sidste uge erklærede han sig i retten skyldig i otte drab.

Efter at have dræbt sine ofre, tog Bruce McArthur grusomme billeder af nogle af deres nøgne kroppe iført pelsjakker og med cigarer i munden.

Da politiet sidste år anholdte ham i hans hjem, fandt de en mand som lå bundet til sengen. Han var fortsat i live. Og da politiet kiggede McArthurs computer igennem, fandt de otte mapper med navne på de mænd, som han på brutal vis havde taget livet af. En niende mappe var for manden, der lå bundet til sengen.

Hver mappe var fyldt med billeder af mændene – nogen af dem i live, mens andre var døde.

Politiet fandt også billeder af mordvåbnet. En metalstang med et reb, som han brugte til at kvæle mændene.

På den første dag i retssagen afslørede anklageren de makabre detaljer. Og i sidste uge erklærede Bruce McArthur sig skyldig i otte drab. Det skriver CTV News og CNN.

Artiklen fortsætter under billedet...

Bruce McArthur indrømmede, at han har slået de otte mænd ihjel. (Foto: MEGA)

Mellem år 2010 og 2017 dræbte han de otte mænd. Den koldblodige morder samlede mændene op i Torontos homoseksuelle miljø, lokkede dem med hjem til ham, for så at kvæle dem og til sidst partere dem.

Han begravede kropsdelene i sin have.

Politiet i Toronto havde over en længere periode haft et øje på Bruce McArthur og besluttede i januar sidste år at anholde ham, da han tog manden, de fandt lænket til sengen, med hjem til sin lejlighed.

Sårbare ofre

Flere af vidnerne var immigranter fra Syd Asien eller Mellemøsten. Flere af dem var fra det homoseksuelle miljø i Toronto og var forbundet til byens LGBTQ-miljø.

Politiet tror, at McArthur dræbte sit første offer Navaratman tilbage i september 2010.

I lejligheden fandt politiet ofrenes smykker, en sportstaske med gaffatape, kirurghandsker, reb og injektionssprøjter. Seriemorderen barberede også sine ofre og beholdte noget af deres hår og deres ting. 

Det er ikke første gang, at Bruce McArthur har været i kontakt med politiet. I 2003 blev han dømt for overgreb, efter at have slået en mand i hovedet med en metalstang. 

Han risikerer en livstidsdom uden prøveløsladelse. Dommen forventes at falde senere i denne uge. 

 

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close