Nyheder29. januar 2019

Netflix: Stop med at kalde seriemorderen 'Hot'

Siden Netflix udgav serien om seriemorderen Ted Bundy, har de sociale medier kogt over med beskeder, om hvor lækker han egentlig er
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ted_3_0.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Nu til dag er det vildt, hvad man behøver at minde folk om...

For eksempel, at man ikke må glemme, at Ted Bundy var en seriemorder med mange menneskerliv på samvittigheden.

Efter en skare af mennesker begyndte at tweete om, hvor lækker de synes morderen var, er Netflix gået ud med en påmindelse om, at Ted Bundy altså blev dømt for forfærdelige, koldblodige drab tilbage i 1970'erne,

Sidste uge udgav streamingtjenesten 'The Ted Bundy Tapes' på deres platform, hvor man får et indblik i en uhyggelig mands hjerne.

Siden episoderne blev lanceret er Netflix blevet oversvømmet med tweets fra brugere, der siger, at de er tiltrukket af Ted Bundy. Det skriver Mirror.

- Det faktum, at jeg er tiltrukket af Ted fra 'The Ted Bundy Tapes' bekymrer mig seriøst, skriver en person

- Ted Bundy var lidt lækker, skriver en anden.

- Jeg ved godt, at han er morder, men vi kan da godt sige, at Ted Bundy er lækker, ikke? Jeg mener Zac Efron skal spille ham. Jeg føler, det er okay, skriver andre.

Men det vil Netflix ikke finde sig i og føler sig tilsyneladende nødsaget til at minde folk om, at han var seriemorder

- Jeg har set en masse snak om Ted Bundys lækkerhed, og jeg vil bare varsomt minde folk om, at der bogstaveligt talt er TUSINDVIS af lækre, ledige mænd - som næsten alle sammen ikke er dømte serie mordere, står der i opdateringen

Opslaget er gået viralt og har fået mere end 17.000 retweets og knap 1000 kommentarer

Nogle af personerne, der kommenterer opslaget, holder hårdnakket fast i deres fascination af Bundys lækre ydre, mens andre er chokeret over, at det overhovedet er nødvendigt at sige.

- At det overhovedet er nødvendigt at sige, skriver en bruger på Twitter.

Du kan læse hele historien om seriemorderen Ted Bundy, og hvordan han slog sine ofre ihjel her og se dokumentaren på Netflix.

Sponsoreret indhold