Sus Wilkins: Kæresten friede i Caribien

Sus Wilkins, 30, boede som lille på en båd i Caribien. Derfor var det som at komme hjem, da hun trådte om bord på båden.

Sus Wilkins, 30, boede som lille på en båd i Caribien. Derfor var det som at komme hjem, da hun trådte om bord på båden.

(Foto. Thomas Laursen)

Efter et tre uger langt eventyr til søs i "Over Atlanten" tog Sus Wilkins’ kæreste, sangerinden Freja Kirk, imod hende på caribiske Antigua, da Sus sammen med de fem andre kendte danskere nåede frem.

Med en glitrende guldring og et stort spørgsmål tog Freja fuldstændig røven på den smukke skuespiller.

– Hun friede i Caribien. Det er meget vildt. Det havde jeg ikke lige regnet med, siger Sus og smiler, så det stråler.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sangerinden Freja Kirk, 32, blev kendt, da hun i 2012 deltog i ”Voice – Danmarks største stemme” på TV2. (Foto: Aller Media)

Sus boede som lille på den caribiske ø Skt. Croix på en båd sammen med sin amerikanske far og danske mor og bror. Tilknytningen til Caribien er derfor stor og betyder noget særligt for Sus, som mistede sin far for ti år siden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

– Jeg tror, jeg kommer til at face nogle ting, som jeg har prøvet at gemme lidt væk. Det bliver sådan lidt ligesom et møde med daddy igen. Det bliver det vildeste eventyr, sagde Sus, inden hun stævnede ud. (Foto: Peter Grosen)

– Hun er en ret gennemtænkt og gennemført type, min kæreste.

Hun havde planlagt, at det selvfølgelig skulle være i forbindelse med den her tur, når jeg havde gennemført alt det her med min far – nu hvor hun ikke kunne spørge min far om lov og alle sådan nogle ting, så det var helt klart planlagt og meget velovervejet, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Hver søndag kl. 21 på Kanal 5 kan du følge de seks kendissers rejse over Atlanten. (Foto: Peter Grosen)

Store planer

Traditionen dikterer, at man skal giftes, inden der er gået et år, men det ved Sus og Freja allerede nu, at de ikke kommer til at overholde.

– Vi tager os rigtig god tid til at planlægge brylluppet, for vi har nogle store planer, så vi bruger meget tid på det. Tidligst i 2020, forklarer Sus, som højst sandsynligt ikke kommer til at gå op ad kirkegulvet.

– Jeg forestiller mig ikke, at det bliver et kirkebryllup, siger hun uden at afsløre, hvor ceremonien så kommer til at finde sted.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sus WIlkins og Freja Kirk.

Kirkeklokkerne ringer formentlig næste år. Hvis Sus og Freja når at planlægge deres store bryllup. (Foto: Dan Mariegaard)

Parret har været sammen siden sommeren 2013.

– Hun var den første pige, jeg kyssede med, og jeg kan godt huske, at jeg kort tænkte: ”Ej, hvor vildt, at jeg kysser med en pige!”.

– Men jeg vidste med det samme, at det var det helt rigtige, har Sus Wilkins tidligere fortalt i et interview med ALT for damerne.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close