Styrmand Joof efter sejlads: Bare kom an

Der sker skønne ting i Hella Joofs liv i denne tid. Aftenen før var hun vendt hjem til manden Henrik Jepsen, så hun lige kunne nå premieren på sin egen film.

Der sker skønne ting i Hella Joofs liv i denne tid. Aftenen før var hun vendt hjem til manden Henrik Jepsen, så hun lige kunne nå premieren på sin egen film.

(Foto: Dan Mariegaard)

Blikket indstilles nærmest pr. automatik på drømmende, når der spørges til Hella Joof, Sus Wilkins og Gorm Wiswehs netop overståede sejltur over Atlanten.

– Det har været fantastisk, lød det fra modellen Sus, da hun allerede dagen efter returrejsen til Danmark står på den røde løber i forbindelse med premieren på Hella Joofs film ”Happy Ending” i Imperial i København.

– Jeg har styret en 80-fods sejlbåd midt om natten.

Så bare kom an, alle I der sure idioter, supplerede 56-årige Hella, som stadig var helt høj efter oplevelsen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Gorm Wisweh og Sus WIlkins.

– Det er lidt svært at komme tilbage til kulden og mørket, fortalte Sus Wilkins og kokken Gorm Wisweh, som begge har været med på Kanal 5’s sejltur fra Gran Canaria til Caribien. (Foto: Dan Mariegaard)

Størst af alt var glæden ved det simple liv om bord.

– Der var ingen mobil, mails og sociale medier. Det var skønt. Ren glæde og afslapning, fortalte Sus, som godt kunne finde på at tage turen igen.

– Det har været fortryllende og magisk og overskygger helt søsyge og dage uden bad, sagde hun.

Sejlturen over Atlanten, hvor også Peter Falktoft, Christel Pixi og Nicolaj Kopernikus deltager, kan følges på Kanal 5 i det nye år.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close