Kendte 4. oktober 2021

Stolt af maven: Jennifer Lawrence viser babybulen frem under kvindemarch

Det er mindre end en måned siden, det endeligt blev bekræftet, at skuespillerinden er gravid med sit og mandens første barn
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I weekenden kunne tusindvis af amerikanere vandre gaderne i Washington D.C. tynde i kampen for kvinders rettigheder, når det kommer til abort.

Under marchen var også den nyligt opererede Amy Schumer, 40, som havde taget sin tætte veninde, skuespillerinden Jennifer Lawrence, 31, med under armen for at støtte op om, at kvinder har ret til at bestemme over deres egne kroppe.

Det kunne komikeren lørdag dele med sine knap 11 millioner følgere på Instagram, da hun delte et billede af de to med hvert deres kampskilt i hænderne.

- Jeg har ingen livmoder, og hun er gravid, men vi er her, skriver hun kort til billedet, hvor hun står med et skilt med teksten: ”Abort er essentielt”, mens der på ”Passengers”-skuespillerindens skilt står: ”Kvinder er ikke frie, hvis de ikke kan bestemme over deres krop”.

Schumer holder skiltet foran sin krop, mens Lawrence holder det ude til siden, så hendes voksende babybule er til at se i den ternede kjole.

Artiklen fortsætter under opslaget

Det er mindre end en måned siden, det blev bekræftet, at Oscar-vinderen venter sit første barn sammen med manden, Cooke Maroney.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Jennifer Lawrence og hendes mand, Cooke Maroney tilbage i juni måned. Den lille voksende mave var allerede til at se her, men det var altså først i september, familieforøgelsen blev bekræftet- Foto: MEGA

De to mødte hinanden tilbage i sommeren 2018, mens de allerede året efter satte ringe på hinandens fingre med et ”ja” foran præsten.

- Han er bare den bedste person, jeg nogensinde har mødt i hele mit liv, kunne den forelskede skuespillerinde udtale sig i 2019, efter det blev afsløret, de to var blevet forlovet.

Hverken Cooke Maroney eller Jennifer Lawrence selv har endnu sagt mere om, hvornår de forventer, at den lille ny skal ankomme til verden, eller om det er en dreng eller pige, de to venter sig.

Sponsoreret indhold