Oscar-vinder Jennifer Lawrence er gravid

Så er der dømt baby-boom i Hollywood. 

Den amerikanske skuespillerinde Jennifer Lawrence venter barn sammen med manden Cooke Maroney. 

Det bekræfter repræsentanter for Oscar-vinderen over for People

Artiklen fortsætter efter billedet...

Hollywoodstjernen Jennifer Lawrence er gravid. (Foto: MEGA) 

Den 31-årige "Hunger Games"-stjerne mødte den 37-årige gallerist tilbage i sommeren 2018, og siden da har det været en ren kærlighedsrejse for det lykkelige par.

- Han er bare den bedste person, jeg nogensinde har mødt i hele mit liv, lød det i 2019 fra en forelsket og som altid begejstret Jennifer Lawrence, der i samme omgang kunne afsløre, at det var "meget, meget nemt" at sige ja til Maroneys frieri.

Han gik nemlig på knæ i februar 2019 og kort tid efter blev parret gift til en privat ceremoni på Rhode Island i USA.

Til brylluppet deltog flere kendisser heriblandt Emma Stone, Adele, Amy Schumer og ikke mindst Kardashian-klanens leder Kris Jenner. 

"Passengers"-skuespillerinden er sjældent den, der deler meget ud af sit privatliv, men J-Laws mor har tidligere udtalt, at  hun i den grad ser frem til børnebørn. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Jennifer Lawrence med ægtemanden Cooke Maroney. Her fotograferet på en ferie i New Orleans tidligere på sommeren. (Foto: MEGA) 

- Jeg kan ikke vente. Jeg tror ikke, at en mormor kan få for mange børnebørn, siger Karen Lawrence til Us Magazine, og så kan Jennifer Lawrence da ellers bare komme i gang med at producere babyer til mormor. 

Og selvom Jennifer Lawrence nu venter sig første barn, så betyder det ikke, at filmelskere skal savne hende i lang tid. 

Hun medvirker nemlig i den længe ventede Adam McKay-film "Don't Look Up", som har både Leonardo DiCaprio, Jonah Hill og Timothée Chalamet på rollelisten. Filmen forventes at blive udgivet senere i år. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close