Kendte30. november 2020

Jennifer Lawrence ramt af tragedie: Mister familiegård i voldsom brand

Skuespillerindens familiegård i Kentucky er i weekenden blevet ramt af en voldsom brand
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega531673_010.jpg
 Foto: MEGA

Mange mennesker havde set frem til weekenden, der ville være den sidste i november og ikke mindst den første søndag i advent.

Men det blev bestemt ikke til meget julehygge for den 30-årige Jennifer Lawrences familie, der i stedet måtte sande, at de havde mistet deres familiegård i en voldsom brand.

Gården, der er beliggende i Kentucky i USA, har gennem de sidste mange år været sted for en sommer-camp under navnet ”Camp Hi Ho”, men fredag smuldrede livsværket mellem hænderne på familien, da ustoppelige flammer omsluttede bygningen.

Det har fået ”Hunger Games”-skuespillerindens bror, Blaine Lawrence til at sende en officiel mail ud til alle forældre, der førhen har haft børn på campen, hvor han detaljeret forklarer, hvad de har mistet i ilden.

Det skriver TMZ.

Ifølge broren, så var det ikke kun selve gården, der er blevet til aske, men også en separat lejlighed, som familien brugte privat. Hestestaldene, ridebane, klatrevæg og et krea-rum er ligeledes forsvundet i weekenden.

- Det er med tunge hjerter, at vi kan bekræfte, at vi har mistet gården i weekenden, efter en voldsom brand. Vi sætter stor pris på, at ingen dyr eller mennesker er kommet til skade, men vi sørger stadig over, at vi har mistet så mange års hårdt arbejde og ikke mindst tonsvis af minder, skrev campen på deres officielle Facebook-side.

Men trods store skader, så lader det til, at broren stadig går rundt med oprejst pande og en tro på, at de kan åbne op for campere sommeren 2021.

Jennifer selv har også brugt en del tid på campen, men hun har endnu ikke selv sat ord på tabet af familiegården.

På billedet ses skuespillerinden på campen tilbage i 2021.

Sponsoreret indhold