Kendte23. marts 2022

Stjernepar flytter i rækkehus: Her skal de bo

Borgen-stjernen Johanne Louise Schmidt og hendes skuespiller-kæreste Thomas Hwan har betalt 6,75 millioner kroner for at overtage nøglerne 1. april
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

SENESTE: Sys Bjerre flytter i kollektiv

Fra lejlighed til rækkehus.

Det bliver i næste uge virkelighed for Borgen-stjernen Johanne Louise Schmidt, 38, og hendes skuespiller-kæreste Thomas Hwan, 39.

Kæresteparret, der også har datteren Allie sammen, har ellers siden 2015 boet i en 99 kvadratmeter stor lejlighed på Amager.

Den er netop blevet solgt for 5,1 millioner kroner, hvilket er to millioner kroner mere, end de oprindeligt betalte.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/omraadet_her.jpg

Det er i området her, at stjerneparret og deres datter 1. april kan flytte ind i familiens nye hjem. Foto: Skråfoto

Men gevinsten får hurtigt ben at gå på.

Johanne Louise og Thomas har nemlig smidt 6,75 millioner kroner for deres nye 119 kvadratmeter store rækkehus og den medfølgende grund på 79 kvadratmeter.

Huset ligger blot syv minutter fra deres nuværende hjem og ligeledes på Amager.

Mens deres lejlighed har været sat offentligt til salg, ser købet af rækkehuset ud til at være sket som et såkaldt lommesalg, hvor der ingen annoncering har været.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/stjernepar.jpg
 Foto: Hanne Juul

Johanne Louise Schmidt og Thomas Hwan har været kærester i over 10 år og har en mindreårig datter sammen. Foto: Hanne Juul

Fantastisk område

Udover det nye rækkehus med mere plads kan datteren Allie nu glæde sig over adgangen til den nærliggende store byggelegeplads.

Og forældrene kan - når de ellers har et hul i deres travle kalender - nyde områdets spisesteder, cafeer og andre åndehuller for voksne.

Johanne Louise Schmidt er lige nu aktuel som statsminister Signe Kragh i ”Borgen, mens Thomas Hwan de seneste år har haft større roller i film som "Hvor kragerne vender" og tv-serien "Bedrag".

Sponsoreret indhold