Kendte 15. marts 2022

Sys Bjerre flytter i kollektiv: Køber kæmpe strandejendom med kæresten

Har betalt 4,5 millioner kroner for gammelt børnehjem på Stevns med sin forlovede David Maman - det betyder et gensyn med området, hvor hun tidligere ejede en stor bondegård sammen med ekskæresten Jakob Birch
Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

SENESTE: Mads Steffensen på vild boligjagt

Jo, det er hende med landeplagen "Malene" fra 2008.

Men de seneste år har livet for Sys Bjerre, 36, også bestået af flere spring mellem kærester og hjem, indtil hun sidste sommer kunne kalde sin mangeårige og ven David Maman, 36, for kommende mand.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og nu tager det forlovede par så skridtet videre. De har nemlig opkøbt et tidligere børnehjem på Stevns for 4,5 millioner kroner, hvor de får rigeligt med plads at røre sig på og med direkte adgang til vandet.

For selvom pengene ikke rækker "til et skur på Frederiksberg", er grunden på Stevns over 4000 kvadratmeter, og boligarealet på de rigtige side af 500 kvadratmeter, viser data fra tinglysningen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Skråfoto

Det kan man da kalde et røverkøb med marker så langt øjet rækker og direkte adgang til havet. Foto: Skråfoto

Laver familiekollektiv

Købet sker sammen med et 64-årigt familiemedlem til David. Og ifølge Sys Bjerre er ideen med stedet da også at skabe et familiekollektiv:

- Det bliver en form for familiekollektiv med fire separate husstande; vi bliver syv voksne, et barn og et par hunde, siger sangerinden til lokalmediet Stevnsbladet.dk.

- Stevns kan noget særligt for mig og for min musikalitet. Jeg er kommet stærkere tilbage, og der er sket rigtig meget på Stevns i mellemtiden.

Med den sidste udtalelse henviser Sys Bjerre naturligvis til, at hun og ekskæresten Jakob Birch netop boede på Stevns i en større bondegård.

Den blev dog efter bruddet solgt, hvorefter hun flyttede til København og har boet siden.

Sponsoreret indhold