Sofie Linde sender sjov og nuttet hilsen til Joakim

Joakim Ingversen og Sofie Linde.

Joakim Ingversen og Sofie Linde.

Foto: Thomas Laursen

Inden for den danske TV-branche findes der vel knap nok et par, som besidder en lige så stor sans for humor som Sofie Linde og Joakim Ingversen.

Hvis man var i tvivl om det, bliver man hurtigt overbevist, når man ser Sofies fødselsdagshilsen til sin højt elskede mand. Den er selvfølgelig ikke uden humor.

På Instagram har "X Factor"-dronningen delt et billede af fødselsdagsbarnet og deres lille datter Trine. Det i sig selv er super nuttet og idyllisk.

Men det er teksten til billedet, som nok får folk til at trække endnu mere på smilebåndet, end nu 32-årige Joakim og Trine i forvejen gjorde.

Artiklen fortsætter under billedet...

- Joakim er i dag nået til bane 32. Mit livs lys og centralvarme. Tillykke, skriver Sofie Linde til billedet på Instagram.

De fleste havde nok valgt den klassiske hilsen med bare at skrive tillykke, tak for at du er her og andre ting i den boldgade. Men selvfølgelig nøjes hele Danmarks TV-darling ikke med det.

Sofie og Joakim vandt tidligere i år en Zulu Award som "Årets Webstar" for deres stil på netop Instagram. Og man må sige, at de to turtelduer snildt kunne tage prisen igen næste år.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sofie Linde og Joakim Ingversen var ved at revne af stolthed, da de vandt "Årets Webstar" til Zulu Awards tidligere i år (Foto: Thomas Laursen)

Det danske powerpar er i lang tid blevet hyldet for deres uperfekte stil på de sociale medier.

Her har Joakim og hans 29-årige TV-skat Sofie længe delt billeder ud til deres mange tusinde følgere, hvor de ikke har travlt med at fremvise deres vilde kendisliv - men i steder står frem som helt almindelige danskere med morgenhår og rynker.

Se et interview med Sofie og Joakim til Zulu Awards 2019:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close